0

گل‌محمدی:‌ دوست دارم صبا همیشه مثل بازی با پرسپولیس باشد

hakan_01
hakan_01
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 3112

گل‌محمدی:‌ دوست دارم صبا همیشه مثل بازی با پرسپولیس باشد

یحیی گل‌محمدی پس از تساوی خانگی یک بر یک مقابل فجر سپاسی گفت: بازی را خوب شروع کردیم. نیمه اول نظم خوبی داشتیم و به گل هم رسیدیم. می‌توانستیم گل‌های بیشتری به حریف بزنیم اما بازیکنان ما فکر کردند بازی را برده‌اند. اگر باهوش‌تر بودیم می‌توانستیم برنده شویم.

وی افزود: در نیمه دوم اجازه بازی‌سازی و حرکت از کناره‌ها را به حریف دادیم و فجر صاحب موقعیت‌های زیادی شد. نیمه اول این بازی برای ما بود و فجر در نیمه دوم بهتر کار کرد.

گل‌محمدی در مورد بازی مجتبی مبینی‌پور بازیکن بومی صبا خاطرنشان کرد: از این بازیکن راضی هستم. صبا نسبت به سال گذشته با نظم بیشتری بازی می‌کند و افکار هجومی بیشتری دارد اما دوست دارم صبا همیشه مثل بازی با پرسپولیس باشد و هجومی بازی کند و در حمله هم منظم باشد.

سرمربی صبا اظهار داشت: صبا بیرون از خانه هجومی‌تر از بازی‌های خانگی بازی می‌کند و دلیلش آن است که در خارج از خانه حریفان هجومی بازی می‌کنند و ما از فضاها نهایت استفاده را می‌بریم اما تیم‌ها در قم دفاعی بازی می‌کنند و این مسئله کار ما را مشکل می‌کند. دو بازی سخت خارج از خانه داریم و از بازی با تراکتورسازی و نفت آبادان 4 امتیاز می‌خواهیم.

گل‌محمدی با اشاره به مصدومان تیمش عنوان کرد: در بازی‌های اخیر چند بازیکن مصدوم داشتیم که مجبور شدیم در ترکیب تیم تغییرات اجباری انجام دهیم. با بهبود وضع مصدومان، صبا در آینده ترکیب مناسب‌تری خواهد داشت و شاهد تیم قدرتمندتری خواهید بود.

به گزارش فارس یحیی گل‌محمدی در نشست خبری پیش از بازی در مورد دلیل قهر و شایعه استعفایش از صبا گفته بود این یک مسئله خانوادگی است و دوست ندارم زیاد به آن بپردازم. سرمربی صبا پس از بازی با فجر نیز از خبرنگاران قمی خواست در این مورد سؤالی نپرسند.

http://www.uploadax.com/images/86831701968039941449.gif

نذر کردم اگر نیایی پیاده از یادت بروم

شنبه 28 مرداد 1391  8:17 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها