0

فروش بچه هفت ماهه در شبکه من و تو+سند

savin125125
savin125125
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 5409

فروش بچه هفت ماهه در شبکه من و تو+سند

البته گزارشگر شبکه من و تو نگفته که این عکس را که در واقع سند گزارش او محسوب می شود از کجا تهیه کرده و سپس منتشر می کند؟!

به گزارش سرویس فرهنگی اجتماعی جام نیوز، شبکه من و تو مدتی است از بینندگانش می خواهد که برایش گزارشگر بشوند و از اتفاقات و وقایعی! که در محل زندگی آنها رخ می دهد عکس یا فیلم گرفته و برای این شبکه بفرستند و حتی در سایت خودش صفحه ای را به این موضوع اختصاص داده و در همه برنامه هایش هم این صفحه را تبلیغ می کند.

اخیرا در سایت این شبکه گزارشی با عنوان "فروش بچه هفت ماهه" منتشر شده است.
در این گزارش که ظاهرا از طرف مردم برای این شبکه ارسال شده، زیر عکسی که نشان می دهد در یکی از مناطق ایران فردی به علت مشکلات زیاد و بدهکاری مجبور به فروش کلیه و بچه هفت ماهه خود شده نوشته شده است: « فروش کلیه دیده بودیم ولی فروش بچه هفت ماهه نه!»

البته گزارشگر شبکه من و تو نگفته که این عکس را که در واقع سند گزارش او محسوب می شود از کجا تهیه کرده و سپس منتشر می کند؟!

گفتنی است چندی پیش در همین صفحه گزارشی با عنوان "خبرگزاری فارس و استفاده از فیس بوک" منتشر شده بود. در این گزارش آمده بود که خبرگزاری فارس آیکونی برای مراجعه به فیس بوک قرار داده است و در ادامه گزارش کلی سیاه نمایی شده بود که مگر فیس بوک در ایران ممنوع نیست؟ پس چرا خبرگزاری فارس می تواند آیکون مراجعه به فیس بوک داشته باشد و ...

البته ما هر چه خبرگزاری فارس جمهوری اسلامی ایران را گشتیم آیکونی برای مراجعه به فیس بوک ندیدیم . بنابراین معلوم می شود که شبکه من و تو با انتشار چنین گزارش های نادرستی فقط سعی در سیاه نمایی علیه ایران را دارد.

شنبه 28 مرداد 1391  12:13 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها