مواد لازم:
▪ بادنجان یک کیلو
▪ کشک: ۱۵۰ گرم
▪ روغن زیتون: ۴ قاشق غذاخوری
▪ نعناع خشک: به میزان لازم
▪ سیر: ۵ حبه
▪ پیاز: یک عدد
▪ نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم
▪ گردو: به مقدار لازم
طرز تهیه
۱) سیر و پیاز را داخل تابه می ریزیم (مقداری زردچوبه و فلفل را اضافه می کنیم)
۲) بادنجان ها را قبلا کبابی می کنیم و در تابه می گذاریم.
حدود یک استکان آب می ریزیم تا زودتر بپزد و بادنجان را مرتب هم می زنیم.
۳) یک قاشق روغن در ظرفی دیگر می ریزیم و نعناع را در آن داغ می کنیم و کمی زردچوبه می ریزیم و کشک را داخل بادنجان ریخته و هم می زنیم.
۴) روغن مایع نباید حرارت بالا ببیند.
۵) غذا را داخل ظرف ریخته و نعناع داغ را روی آن می ریزیم و گردو را هم اضافه می کنیم.