مواد لازم
▪ چهار عدد کدو
▪ دو قاشق غذاخوری روغن
▪ نصف پیاز
▪ یک حبه سیر
▪ دو قاشق غذاخوری ترخون تازه خردشده
▪ یک چهارم فنجان ریحان تازه خردشده
▪ ۵۰ گرم پنیر فتا
▪ نمک و فلفل به میزان دلخواه
طرز تهیه
روغن را در تابهای ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید تا بخوبی گرم شود، سپس کدوها را شسته و ورقهورقه کرده در آن بریزید و بخوبی تفت دهید تا هر دو طرف کدوها سرخ شود.
سپس پیاز را در تابهای دیگر تفت دهید و سیر را پس از پنج دقیقه به آن اضافه کنید تا برای یک دقیقه سرخ شود.سیر و پیاز سرخ شده را با نمک و فلفل به کدوها اضافه کرده و ترخون و ریحان خردشده را با پنیر فتا که بخوبی ریز شده است به آن بیفزایید.این عصرانه را با نان میل کنید.