0

نظر بینندگان شبکه من وتو درباره بستن تنگه هرمز*سند

architect0811
architect0811
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6050

نتایج نظرسنجی هایی که در وب سایت من وتو به نمایش گذاشته می شود کاملا بی تأثیر بودن سیاه نمایی های این شبکه را اثبات می کند.

[-] اندازه متن [+]

به گزارش سرویس فرهنگی اجتماعی جام نیوز، انتشار اخبار منفی و نشان دادن فضایی کاملا بحرانی در کشور ایران از سوی عوامل من و تو، به خصوص از سوی مجریان اتاق خبر این شبکه نه تنها هیچ تأثیری بر مخاطبین نداشته است بلکه نتایج نظرسنجی هایی که در وب سایت من وتو به نمایش گذاشته می شود کاملا بی تأثیر بودن سیاه نمایی های این شبکه را اثبات می کند.

شبکه من و تو در وبسایتش از بینندگانش خواست در یک نظرسنجی با این پرسش شرکت کنند: "آیا با بستن تنگه هرمز به عنوان یک اقدام تلافی جویانه در مقابل تحریم ها موافقید؟"
64درصد از بینندگان شبکه موافق بستن تنگه هرمز بودند. این درحالی است که تنها 30درصد از آن ها با این اقدام احتمالی ایران مخالفت کرده اند. 6درصد از بینندگان نیز نسبت به این موضوع بی تفاوت بوده اند.

نتیجه این نظرسنجی در حالی است که عوامل این شبکه تلاش می کردند تهدیدهای ایران درمورد بستن تنگه هرمز را بی اهمیت و غیرقابل اجرا توصیف کنند.

شایان ذکر است، سیاه نمایی علیه جمهوری اسلامی ایران در شبکه من وتو به قدری است که واکنش بینندگان این شبکه را نیز به همراه داشته است. مخاطبین زیادی از این اقدامات شبکه من وتو انتقاد می کنند.

یکی از این بینندگان در وب سایت من و تو خطاب به عوامل این شبکه نوشت: «درود بر شما! آیا در ایران یک خبر امیدوارکننده، یک سازندگی، یک حرکت خوب وجود ندارد که در پایان خبرهایتان بگویید[؟!]»

417

جمعه 27 مرداد 1391  11:33 PM
تشکرات از این پست
rezaamf
دسترسی سریع به انجمن ها