مواد لازم :
گوشت گاو 250 گرم
سس چيني 1 قاشق سوپخوري
سرکخه 1 قاشق سوپخوري
پياز 0.5 قاشق مرباخوري
زنجبيل 0.5 قاشق مرباخوري
آب گوشت 2 فنجان
ادويه 0.33 قاشق مرباخوري
نمك 1 قاشق مرباخوري
طرز تهيه :
سس سويا ، سرکه . پياز و زنجبيل را با گوشت قيمه شده مخلوط کرده آنرا بصورت کوفته يک اينچي در آوريد سپس آبگوشت را جوشانده مدت سه دقيقه هم بزنيد و ادويه را با کوفته در آن بريزيد .
باز چند دقيقه ديگر سوپ را هم زده ، آنرا در ظرف خالي کنيد . سوپ آماده سرو است .