مواد لازم :
سبزي 125 گرم
گوشت گاو 125 گرم
آب گوشت 2 فنجان
سرکه 1 قاشق سوپخوري
نمك 1 قاشق سوپخوري
ادويه 0.33 قاشق سوپخوري
طرز تهيه :
سبزيهائي از قبيل اسفناج ، کرفس ، لوبيا سبز و کلم پيچ را خرد نموده گوشت را قطعه قطعه کنيد . آب گوشت را چوش آورده ، قطعات گوشت را در آن بريزيد .
پس از اينکه قطعات گوشت پخته شد آن را بکمک صافي جدا نموده سرکه را در سوپ ريخته همش بزنيد .
سپس سبزيجات را بسوپ افزوده و پخته که شد ، قطعات پخته گوشت را در ظرف سوپخوري ريخته ، سوپ را رويش بريزيد .