مواد لازم :
گوشت سينه مرغ بدون پوس 400 گرم
روغن كنجد 0.5 قاشق مرباخوري
اسفناج 0.5 فنجان
ميگو تاره 250 گرم
گوشت راسته گوساله 125 گرم
گوشت ران مرغ بدون پوست 1200 گرم
گوشت ماهيچه گوسفندي 2 عدد
كرفس خرد شده 125 گرم
فلفل سياه 1 قاشق مرباخوري
برگ بو 3 عدد
خمير نان سفيد 125 گرم
گوشت چرخ كرده 125 گرم
كلم 0.5 عدد
سس چيني 2 قاشق مرباخوري
زنجبيل 0.5 قاشق مرباخوري
تخم مرغ 1 عدد
طرز تهيه :
ايتدا موارد زير را بروي مواد اوليه انجام دهيد :
سينه مرغ را خرد کنيد ، و ران مرغ را آب پز کنيد ، ميگو ها پوست بکنيد ، هويج ها را خرد کنيد ، ساقه کرفس را نيز خرد کنيد ، خمير را به 18 قطعه مربي در آوريد ، زنجبيل را رنده کنيد ، کلم را خرد کنيد و تخم مرغ را بزنيد .
مايع اين سوپ را مي توانيد از يک روز قبل از سرو آن آماده کنيد . رشته ها را چند ساعت قبل از پخت غذا تهيه کرده و در يخچال بگذاريد و روي آنها را با دستمال مرطوبي بپوشانيد . سس سويا را سر ميز غذا سرو نمائيد تا هر ... مطابق ميل خود از آن استفاده نمايد .
تهيه مخلوط رشته :
اسفناج را به قطعات 5 سانتي متري خرد کنيد . مايع سوپ را گرم کنيد و روغن کنجد ، سينه مرغ و اسفناج خرد شده را به آن بيافزاييد تا بمدت 2 دقيقه بجوشند. ميگو و گوشت راسته را اضافه کرده و بمدت چند دقيقه ديگر بجوشانيد سپس خمير هاي بقچه اي را افزوده و بمدت يک دقيقه آنها را گرم کنيد .
تهيه مايع سوپ :
تمام مواد را در قابلمه اي با هم مخلوط کرده و آب را اضافه کرده و آن را بجوشانيد سپس با حرارت ملايم بپزند و آن زا صاف کنيد . دقت نماييد بقدري آب بريزيد که پس از صاف کردن حدود 2 ليتر از اين مايع داشته باشيد . پس از خنک شدن آن را بمدت يک شب در يخچال قرار دهيد و هنگام استفاده چربي روي آن را جدا کنيد .
طرز تهيه خمير بقچه اي :
مرحله 1) گوشت چرخ کرده ، کلم برگ ، سس سويا ، روغن کنجد و زنجبيل را با هم مخلوط کرده و روي هر لايه خمير يک قاشق چايخوري از اين مخلوط را بريزيد . خمير را با تخم مرغ چرب منيد و آنها را بصورت اريب از وسط تا بزنيد .
مرحله 2) دو گوشه مثلث را با تخم مرغ چرب کرده و بهم بچسبانيد . بقچه هاي خمير را در قابلمه آبجوش فرو کرده و درب آن را نگذاريد تا بپزند و خمير ها روي آب شناور شوند سپس شعله زير آن را کم کرده تا بمدت 15 دقيقه با حرارت ملايم بجوشد و آبکش کنيد .