مواد لازم :
زيتون سبز 500 گرم
روغن 1 فنجان
آب 2 قاشق سوپخوري
آرد ذرت 4 قاشق مرباخوري
هندوانه 1 عدد
پياز سبز 1 عدد
سير 0.25 عدد
فلفل سياه 0.25 قاشق مرباخوري
سركه 3 قاشق مرباخوري
سس سويا 1 قاشق مرباخوري
شكر 1 قاشق مرباخوري
روغن كنجد 0.5 قاشق مرباخوري
فلفل قدري
نمك قدري
طرز تهيه :
ابتدا سس مخصوص را بروش فوق درست مي کنيم :
روغن را در ماهيتابه گرم كرده و پياز چه , سير و فلفل را در آن تفت دهيد . سركه سفيد , سس سويا , آب , شكر و روغن كنجد را اضافه كرده و آنها را بجوشانيد , در پايان گوشت و هويج را بيافزاييد و مخلوط كنيد .
سپس فيله گوساله سرخ شده را بروش فوق درست مي کنيم :
گوشت را تميز كرده و ريز خرد كنيد سپس با روغن , آب و آرد ذرت در كاسه اي مخلوط كرده و درب كاسه را گذاشته و بمدت 30 دقيقه كنار بگذاريد هويج را بصورت خلالهاي باريكي خرد كنيد , روغن را در ماهيتابه داغ كرده و هويج را افزوده بطوريكه روغن روي هويجها را فراگيرد و طلايي شوند سپس از ماهيتابه خارج كنيد. روغن را مجددا داغ كرده و گوشت را افزوده و بمدت چند دقيقه بپزيد و به آرامي بهم بزنيد تا گوشتها از هم باز شوند و انها را نيز خارج كنيد . روغن را گرم كنيد و آرد اضافي را روي گوشتها پخش كرده مجددا در روغن سرخ كنيد بطوريكه رنگ آنها ... اي سوخته شود سپس خارج كنيد و با هويج به سسي كه آماده نموديد بيافزاييد و قبل زا سرو نمودن گرم كنيد .