0

فيله گوساله سرخ شده

 
sajad2007
sajad2007
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 9109
محل سکونت : رفسنجان

فيله گوساله سرخ شده

 

مواد لازم :   
زيتون سبز  500 گرم
روغن  1 فنجان
آب  2 قاشق سوپخوري
آرد ذرت  4 قاشق مرباخوري
هندوانه  1 عدد
پياز سبز  1 عدد
سير  0.25 عدد
فلفل سياه  0.25 قاشق مرباخوري
سركه  3 قاشق مرباخوري
سس سويا  1 قاشق مرباخوري
شكر  1 قاشق مرباخوري
روغن كنجد  0.5 قاشق مرباخوري
فلفل  قدري
نمك  قدري
 طرز تهيه :

ابتدا سس مخصوص را بروش فوق درست مي کنيم :
روغن را در ماهيتابه گرم كرده و پياز چه , سير و فلفل را در آن تفت دهيد . سركه سفيد , سس سويا , آب , شكر و روغن كنجد را اضافه كرده و آنها را بجوشانيد , در پايان گوشت و هويج را بيافزاييد و مخلوط كنيد .
سپس فيله گوساله سرخ شده را بروش فوق درست مي کنيم :
گوشت را تميز كرده و ريز خرد كنيد سپس با روغن , آب و آرد ذرت در كاسه اي مخلوط كرده و درب كاسه را گذاشته و بمدت 30 دقيقه كنار بگذاريد هويج را بصورت خلالهاي باريكي خرد كنيد , روغن را در ماهيتابه داغ كرده و هويج را افزوده بطوريكه روغن روي هويجها را فراگيرد و طلايي شوند سپس از ماهيتابه خارج كنيد. روغن را مجددا داغ كرده و گوشت را افزوده و بمدت چند دقيقه بپزيد و به آرامي بهم بزنيد تا گوشتها از هم باز شوند و انها را نيز خارج كنيد . روغن را گرم كنيد و آرد اضافي را روي گوشتها پخش كرده مجددا در روغن سرخ كنيد بطوريكه رنگ آنها ... اي سوخته شود سپس خارج كنيد و با هويج به سسي كه آماده نموديد بيافزاييد و قبل زا سرو نمودن گرم كنيد .

جمعه 27 مرداد 1391  11:24 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها