مواد لازم :
گوشت كبك 1 عدد
عسل 2 قاشق سوپخوري
سركه 1 قاشق سوپخوري
خيار بدون پوست 1 عدد
پياز سبز 6 عدد
سس لوبيا 1 قاشق سوپخوري
سس آلو 2 قاشق سوپخوري
سس سويا 1 قاشق سوپخوري
روغن كنجد 1 قاشق سوپخوري
آرد سفيد 2 فنجان
طرز تهيه :
اردك را درست قبل از سرو غذا بپزيد . پنكيك ها مي توانيد از 1 روز قبل آماده نموده و هنگام سرو در فر گرم كنيد . اردك را در قابلمه آبجوش قرار داده و درب آن را گذاشته و بجوشانيد سپس از روي گاز برداشته و بمدت 30 دقيقه كنار بگذاريد . آن را آبكش كرده و با دستمال تميزي خشك كنيد و در دماي اتاق قرار دهيد تا خنك شود . اردك را با مخلوط عسل و سركه چرب كرده و روي صفحه فلزي در ظرف پيركسي قرار دهيد و بدون اينكه روي آن را بپوشانيد بمدت 15 دقيقه در يخچال بگذاريد . مجددا اردك را با چاشني عسل و سركه چرب كرده و بمدت 1 شب در يخچال بگذاريد سپس آن را در فر با حرارت متوسط بمدت 40 دقيقه بپزيد تا ترد و طلايي شود. خيار را از وسط در انتداد طول آن ببريد و دانه هاي آن را جدا كرده و بصورت خلالهاي باريكي خرد كنيد . پيازچه را نيز خرد كنيد. اردك را به قطعات كوچك خرد كنيد .
در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين غذا براي 4 تا 6 نفر کافيست
طرز تهيه پنكيك :
مرحله اول : آرد را در كاسه الك كرده و وسط آن را گود كنيد , آبجوش و روغن كنجد را افزوده و بهم بزنيد تا خمير نرم و يكدستي حاصل شود و بمدت 10 دقيقه روي سطح آردي ورز دهيد و روي آن را پوشانده و بمدت 15 دقيقه دقيقه كنار بگذاريد تا خمير استراحت كند سپس آن را به شكل لوله اي بپيچيد و به 35 قطعه خرد كنيد . مرحله دوم : هر قطعه را بصورت دايره 10 سانتيمتري فرم دهيد . مرحله سوم : ماهيتابه را داغ كرده و بدون اينكه آن چرب كنيد هر طرف خمير را بمدت 20 ثانيه تفت دهيد .
براي سرو نمودن :
روي پنكيك هاي داغ سس بماليد و خيار , پيازچه و گوشت را به تناسب بين آنها پخش كرده و آنها را لوله كنيد و بصورت سانديچ ميل نماييد .
سس آلو :
آلو نگه داشته شده در سركه , ادويه و فلفل كه كمي با شكر شيرين شود
سس لوبيا :
مخلوط لوبيا , آرد و نمك
طرز تهيه سس :
تمام مواد را با هم مخلوط كرده و بهم بزنيد.