مواد لازم :
لوبيا 250 گرم
قارچ 10 عدد
پياز سبز 4 عدد
روغن 2 قاشق سوپخوري
سير 0.25 عدد
سس قارچ 1 قاشق سوپخوري
سس سويا 2 قاشق مرباخوري
آرد ذرت 2 قاشق مرباخوري
آب 0.25 فنجان
طرز تهيه :
قارچ ها را در آبجوش بمدت 20 دقيقه قرار داده تا خيس بخورند سپس آبكش كنيد. ساقه آنها را جدا كرده و كلاهك قارچها را ريز خرد كنيد . جوانه لوبيا را شسته و كنار بگذاريد تا آب آنها گرفته شود . پيازچه ها را بصورت اريب خرد كنيد. روغن را در ماهيتابه داغ كرده و سير , قارچ و پيازچه ها را بمدت 1 دقيقه در ان تفت دهيد . جوانه لوبيا را افزوده و بهم بزنيد تا مخلوط بجوشد و غليظ شود .