مواد لازم :
گوشت سينه مرغ بدون پوس 2 عدد
پياز سبز خرد شده 2 قاشق سوپخوري
سس سويا 2 قاشق سوپخوري
سس چيني 1 قاشق سوپخوري
سس فلفل 1 قاشق مرباخوري
آرد ذرت 0.35 فنجان
سفيده تخم مرغ 1 عدد
روغن 0.5 فنجان
طرز تهيه :
پوست سينه مرغ را جدا كرده و هر يك را از وسط در امتداد طول آنها ببريد و هر نيم سينه را نيز مجددا به 3 قسمت برش بزنيد . پيازچه ها را به قطعات 5 سانتي متري خرد كرده و در كاسه اي با سسها , آرد ذرت و سفيده تخم مرغ مخلوط كنيد و درب كاسه را گذاشته و بمدت 1 ساعت كنار بگذاريد يا بمدت 1 شب در يخچال قرار دهيد . روغن را در ماهيتابه گرم كرده و مرغها را در ان سرخ كنيد بطوريكه روغن روي آنها بپوشاند و ترد و ... اي شوند .