مواد لازم :
گوشت راسته گوساله 750 گرم
پياز 2 عدد
روغن كنجد 0.5 قاشق مرباخوري
شكر 2 قاشق مرباخوري
زنجبيل 2 قاشق مرباخوري
سس سويا 1 قاشق سوپخوري
فلفل سياه 2 قاشق سوپخوري
آب ليموترش 2 قاشق سوپخوري
طرز تهيه :
گوشت را مدت كوتاهي در فريزر قرار دهيد تا كمي يخ بزند سپس خارج كرده و به قطعات نازك خرد كنيد , گوشتها را با پياز , روغن كنجد , شكر , زنجبيل , سس سويا و آبليمئ در كاسه اي مخلوط كرده و درب آن را گذاشته و بمدت چند ساعت يا يك شب در يخچال بگذاريد سپس آنها را روي شعله زياد كباب كنيد تا نرم شده و بپزند .