0

بلدرچين كبابي با چاشني عسل

 
sajad2007
sajad2007
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 9109
محل سکونت : رفسنجان

بلدرچين كبابي با چاشني عسل

 

مواد لازم :   

گوشت بلدرچين  6 عدد
سس سويا  2.5 قاشق سوپخوري
ادويه  0.25 قاشق مرباخوري
زنجبيل  0.5 قاشق مرباخوري
عسل  2 قاشق سوپخوري
روغن  1 قاشق سوپخوري

 طرز تهيه :

بلدر چين را در امتداد طول سينه از وسط نصف كنيد و آن را در قابلمه آبجوش قرار داده و بمدت يك دقيقه بجوشانيد و ابكش كنيد , سس سويا , ادويه و زنجبيل را با هم در كاسه اي مخلوط كرده و بلدرچين را به آن افزوده و بهم بزنيد , درب كاسه را گذاشته و بمدت يك ساعت كنار بگذاريد و گاهي بلدر چين ها را برگردانيده سپس آنها را خارج كرده و دو بار كاملا با عسل چرب كنيد و روي صفحه فلزي قرار دهيد و بمدت 30 دقيقه صبر كنيد تا خشك شوند , بلدر چين ها را بمدت 15 دقيقه روي شعله ملايم گاز سرخ كنيد و بطور مرتب برگردانده و با روغن چرب كنيد يا بمدت 30 دقيقه روي صفحه فلزي در فر قرار دهيد.

جمعه 27 مرداد 1391  11:21 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها