مواد لازم :
گوشت سينه مرغ بدون پوس 250 گرم
پياز سبز 1 عدد
زنجبيل 1 قاشق مرباخوري
آب مرغ 0.5 فنجان
آرد ذرت 1 قاشق مرباخوري
گشنيز 2 قاشق مرباخوري
فلفل قرمز 0.25 قاشق مرباخوري
سير 0.25 عدد
شكر 0.25 قاشق مرباخوري
طرز تهيه :
سينه مرغ را به قطعات كوچك خرد كرده , پيازچه و زنجبيل را نيز بصورت خلالهاي باريكي خرد كنيد . قطعات مرغ را بپزيد بطوريكه پس از پخت نصف فنجان آب آن باقي بماند.
آب مرغ را با آرد ذرت مخلوط كرده و پيازچه , زنجبيل , گشنيز , فلفل , سير و شكر را افزوده و بپزد تا سس بجوشد و غليظ شود . قطعات مرغ را در شش بشقاب تقسيم نموده و سس را روي آن پخش كنيد و سرو نماييد .