مواد لازم :
گوشت مغز ران گوساله 750 گرم
سس آلو 0.25 فنجان
سس سويا 1 قاشق سوپخوري
سير 0.25 عدد
زنجبيل 1 قاشق مرباخوري
فلفل قرمز 0.5 قاشق مرباخوري
شكر 2 قاشق مرباخوري
آرد ذرت 4 قاشق مرباخوري
روغن 2 قاشق سوپخوري
آب 0.5 فنجان
آب گوشت 0.5 فنجان
طرز تهيه :
گوشت را تميز كرده و خرد كنيد. گوشت , سسها , زنجبيل , فلفل , شكر و آرد ذرت را در كاسه بزرگي با هم مخلوط كرده و درب آن را گذاشته و بمدت 30 دقيقه يا يك شب در يخچال قرار دهيد . كمي روغن را در ماهيتابه گرم كرده و حدود يك چهارم گوشت را بمدت چند دقيقه در آن سرخ كنيد و از ماهيتابه خارج كرده و اين كار را با باقي روغن و گوشت تكرار كنيد . گوشت را مجددا با باقي چاشني , مخلوط آرد ذرت اضافي و آب , ژله آب گوشت خرد شده به ان اضافه كرده و بهم بزنيد تا بجوشد و غليظ شود.