0

فيله با چاشني آلو و فلفل

 
sajad2007
sajad2007
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 9109
محل سکونت : رفسنجان

فيله با چاشني آلو و فلفل

 

مواد لازم :   

گوشت مغز ران گوساله  750 گرم
سس آلو  0.25 فنجان
سس سويا  1 قاشق سوپخوري
سير  0.25 عدد
زنجبيل  1 قاشق مرباخوري
فلفل قرمز  0.5 قاشق مرباخوري
شكر  2 قاشق مرباخوري
آرد ذرت  4 قاشق مرباخوري
روغن  2 قاشق سوپخوري
آب  0.5 فنجان
آب گوشت  0.5 فنجان

 طرز تهيه :

گوشت را تميز كرده و خرد كنيد. گوشت , سسها , زنجبيل , فلفل , شكر و آرد ذرت را در كاسه بزرگي با هم مخلوط كرده و درب آن را گذاشته و بمدت 30 دقيقه يا يك شب در يخچال قرار دهيد . كمي روغن را در ماهيتابه گرم كرده و حدود يك چهارم گوشت را بمدت چند دقيقه در آن سرخ كنيد و از ماهيتابه خارج كرده و اين كار را با باقي روغن و گوشت تكرار كنيد . گوشت را مجددا با باقي چاشني , مخلوط آرد ذرت اضافي و آب , ژله آب گوشت خرد شده به ان اضافه كرده و بهم بزنيد تا بجوشد و غليظ شود.

جمعه 27 مرداد 1391  11:21 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها