0

اردك سرخ شده با سس ميوه

 
sajad2007
sajad2007
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 9109
محل سکونت : رفسنجان

اردك سرخ شده با سس ميوه

 

مواد لازم :   

گوشت مرغابي  1 عدد
عسل  2 قاشق سوپخوري
سس سويا  2 قاشق سوپخوري
روغن  1 قاشق سوپخوري
پرتقال  2 عدد
آب پرتقال  1 فنجان
آب ليموترش  0.25 فنجان
آب مرغ  0.25 فنجان
آرد ذرت  1 قاشق سوپخوري
آب  1 قاشق سوپخوري
كمپوت هلو  425 گرم
آناناس كنسرو شيرين  450 گرم

طرز تهيه :

اين غذا را با مخلوط يك قاشق غذا خوري سس فلفل و يك قاشق چايخوري سس سويا سرو نماييد .
اردك را تميز كرده و گردن آن را جدا كنيد و بشوئيد , داخل و خارج اردك را با مخلوط سس سويا و عسل چرب كنيد و در ظرفي قرار داده و بدون اينكه درب آن را بگذاريد بمدت يك شب در يخچال قرار دهيد تا چاشني آن كاملا جذب گوشت اردك شود. اردك را با روغن چرب كنيد و بمدت يك ساعت در فر با حرارت متوسط بپزيد سپس آن را خارج كرده و به قطعات كوچك خرد كنيد و با سس ميوه سرو نماييد .

طرز تهيه سس ميوه :
پرتقال را پوست كنده و قاشهاي آن را جدا سازيد و پوست نازك اطراف هر قاشق آن را بكنيد , آب پرتقال , عسل , آبليمو , سس سويا , آب مرغ و مخلوط آرد ذرت و آب را در ماهيتابه ريخته و روي گاز قرار داده و مرتب بهم بزنيد تا بجوشد و غليظ شود , گلابي , آناناس و پرتقالها را بيافزاييد و مخلوط كنيد .

جمعه 27 مرداد 1391  11:19 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها