مواد لازم :
گوشت مرغابي 1 عدد
عسل 2 قاشق سوپخوري
سس سويا 2 قاشق سوپخوري
روغن 1 قاشق سوپخوري
پرتقال 2 عدد
آب پرتقال 1 فنجان
آب ليموترش 0.25 فنجان
آب مرغ 0.25 فنجان
آرد ذرت 1 قاشق سوپخوري
آب 1 قاشق سوپخوري
كمپوت هلو 425 گرم
آناناس كنسرو شيرين 450 گرم
طرز تهيه :
اين غذا را با مخلوط يك قاشق غذا خوري سس فلفل و يك قاشق چايخوري سس سويا سرو نماييد .
اردك را تميز كرده و گردن آن را جدا كنيد و بشوئيد , داخل و خارج اردك را با مخلوط سس سويا و عسل چرب كنيد و در ظرفي قرار داده و بدون اينكه درب آن را بگذاريد بمدت يك شب در يخچال قرار دهيد تا چاشني آن كاملا جذب گوشت اردك شود. اردك را با روغن چرب كنيد و بمدت يك ساعت در فر با حرارت متوسط بپزيد سپس آن را خارج كرده و به قطعات كوچك خرد كنيد و با سس ميوه سرو نماييد .
طرز تهيه سس ميوه :
پرتقال را پوست كنده و قاشهاي آن را جدا سازيد و پوست نازك اطراف هر قاشق آن را بكنيد , آب پرتقال , عسل , آبليمو , سس سويا , آب مرغ و مخلوط آرد ذرت و آب را در ماهيتابه ريخته و روي گاز قرار داده و مرتب بهم بزنيد تا بجوشد و غليظ شود , گلابي , آناناس و پرتقالها را بيافزاييد و مخلوط كنيد .