مواد لازم :
ميگو تاره 250 گرم
گوشت سينه مرغ بدون پوس 250 گرم
شكر 0.25 قاشق مرباخوري
آرد ذرت 1 قاشق مرباخوري
ذرت كنسرو شده 425 گرم
پياز سبز 3 عدد
قارچ كنسرو شده 150 گرم
هندوانه 1 عدد
آب مرغ 0.5 فنجان
روغن كنجد 1 قاشق مرباخوري
سس قارچ 1 قاشق مرباخوري
طرز تهيه :
ميگو ها و سينه مرغ را تميز كرده و خرد كنيد و انها را با شكر و آرد ذرت مخلوط كنيد . ذرتها را از وسط طول آنها نصف كرده و پيازچه ها را به قطعات 4 سانتي متري خرد كنيد . ذرتها , قارچها , هويج و آب مرغ را در قابلمه اي ريخته و بمدت 2 دقيقه بجوشانيد سپس آبكش كرده و آب سبزيجات را نگه داريد , روغن را در ماهيتابه داغ كرده و ميگو و سينه مرغ را تفت دهيد تا نرم شوند . روغن اضافي ماهيتابه را خارج كرده و يك قاشق غذا خوري باقي بگذاريد و گرم كنيد. سس قارچ و روغن كنجد را با دو قاشق غذا خوري از آب سبزيجات در ماهيتابه ريخته و مرغ , ميگو , مخلوط سبزي و پيازچه را بيافزاييد و بمدت يك دقيقه بهم بزنيد , مخلوط روغن و كنجد را افزوده و بهم بزنيد تا بجوشد و غليظ شود. مخلوط را روي برگهاي كاهو در بشقابي سرو نماييد.