مواد لازم :
قارچ 30 عدد
گوشت راسته گوساله 185 گرم
پياز سبز خرد شده 2 قاشق سوپخوري
زنجبيل 1 قاشق مرباخوري
سير 0.25 عدد
سس سويا 2 قاشق مرباخوري
طرز تهيه :
شما مي توانيد در صورت تمايل مخلوط گوشتي را از يك روز قبل آماده نموده و در ظرف درب داري در يخچال بگذاريد .
گوشت , پيازچه , زنجبيل , سير و سس سويا را در كاسه اي با هم مخلوط كرده و بمدت يك ساعت كنار بگذاريد , مخلوط را روي قارچهاي صدفي شكل بزرگ پخش كرده و در فر قرار دهيد تا مواد بپزند يا مي توانيد آنها را در ماهيتابه سرخ كنيد .