0

قارچ پر شده

 
sajad2007
sajad2007
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 9109
محل سکونت : رفسنجان

قارچ پر شده

 

مواد لازم :   

قارچ  250 گرم
گوشت چرخ كرده  60 گرم
سس سويا  1 قاشق مرباخوري
شكر  1 قاشق مرباخوري
آرد ذرت  1 فنجان
ميگو تاره  100 گرم
آرد سفيد  0.75 فنجان
روغن  1 فنجان
بكين پودر  2 قاشق مرباخوري
شير هموژنيزه  0.5 فنجان
آب  0.5 فنجان

طرز تهيه :

شما مي توانيد در صورت تمايل قارچها را چند ساعت قبل از سرخ كردن آنها پر كنيد و اماده كنار بگذاريد.
قارچها را تميز كرده و ساقه آنها را جدا كنيد . گوشت را با سس سويا , شكر و ارد ذرت مخلوط كرده و ميگوي خرد شده را نيز بيافزاييد و آنها را حفره خالي كلاهك قارچها قرار دهيد . روي قارچها آرد بپاشيد و در خميري كه آماده نموده ايد فرو كرده و در روغن داغ بمدت 5 دقيقه سرخ كنيد تا قارچها و مواد داخل آنها بپزند .

طرز تهيه خمير :
مواد خشك را در كاسه اي الك كرده و وسط آن را گود كنيد و آب و شير را كم كم به آن افزوده و مخلوط كنيد تا خمير نرمي حاصل شود .

جمعه 27 مرداد 1391  11:18 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها