مواد لازم :
قارچ 250 گرم
گوشت چرخ كرده 60 گرم
سس سويا 1 قاشق مرباخوري
شكر 1 قاشق مرباخوري
آرد ذرت 1 فنجان
ميگو تاره 100 گرم
آرد سفيد 0.75 فنجان
روغن 1 فنجان
بكين پودر 2 قاشق مرباخوري
شير هموژنيزه 0.5 فنجان
آب 0.5 فنجان
طرز تهيه :
شما مي توانيد در صورت تمايل قارچها را چند ساعت قبل از سرخ كردن آنها پر كنيد و اماده كنار بگذاريد.
قارچها را تميز كرده و ساقه آنها را جدا كنيد . گوشت را با سس سويا , شكر و ارد ذرت مخلوط كرده و ميگوي خرد شده را نيز بيافزاييد و آنها را حفره خالي كلاهك قارچها قرار دهيد . روي قارچها آرد بپاشيد و در خميري كه آماده نموده ايد فرو كرده و در روغن داغ بمدت 5 دقيقه سرخ كنيد تا قارچها و مواد داخل آنها بپزند .
طرز تهيه خمير :
مواد خشك را در كاسه اي الك كرده و وسط آن را گود كنيد و آب و شير را كم كم به آن افزوده و مخلوط كنيد تا خمير نرمي حاصل شود .