0

مخلوط پفكي ماهي و گوشت

 
sajad2007
sajad2007
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 9109
محل سکونت : رفسنجان

مخلوط پفكي ماهي و گوشت

 

مواد لازم :   

خمير نان سفيد  375 گرم
ماهي  2 عدد
گوشت بدون استخوان  125 گرم
پياز سبز خرد شده  3 عدد
سس سويا  2 قاشق مرباخوري
شاه بلوط  4 عدد
تخم مرغ  1 عدد
روغن  3 قاشق سوپخوري

طرز تهيه :

اين غذا را مي توانيد از چند ساعت قبل از سرو آن آماده كنيد همچنين مي توانيد اين مخلوط را بصورت نپخته بمدت 2 ماه در فريزر قرار دهيد و يك شب قبل از استفاده در يخچال بكذاريد تا يخ آن باز شود .
مرحله اول :
نيمي از خمير را روي سطح آردي با وردنه صاف كنيد و ان را بصورت دايره هاي 8 سانتي متري ببريد , گوشت , ماهي , پيازچه , سس سويا را در مخلوط كن ريخته تا نرم و له شوند , بلوط را نيز بيافزاييد سپس يك قاشق چايخوري از اين مخلوط را روي برشهاي گرد خمير قرار داده و لبه هاي آن را با تخم مرغ چرب كنيد و آن را تا بزنيد بطوريكه روي مواد بپوشاند .
مرحله دوم :
لبه هاي خمير را همانند تصوير زير بپيچيد , روغن را در ماهيتابه داغ كرده و خمير ها را در آن سرخ كنيد تا طلايي شده سپس از ماهيتابه خارج كرده و روي دستمال تميزي قرار دهيد تا روغن اضافي آنها گرفته شود 

جمعه 27 مرداد 1391  11:17 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها