مواد لازم :
گوشت مرغ 600 گرم
ميگو تاره 250 گرم
گوشت چرخ كرده 60 گرم
زنجبيل 1 قاشق مرباخوري
كنجد 1 قاشق مرباخوري
آرد ذرت 0.5 قاشق مرباخوري
شكر 0.5 قاشق مرباخوري
سس سويا 2 قاشق سوپخوري
ادويه 0.25 قاشق مرباخوري
عسل 1 قاشق مرباخوري
آب ليموترش 1 قاشق مرباخوري
طرز تهيه :
در صورت تمايل مي توانيد بالها را از يك روز قبل آماده نماييد , بالهاي پر شده را مي توان پيچيده و بمدت دو ماه در فريزر نگهداري كنيد و يك شب قبل از استفاده در يخچال بگذاريد تا يخ آنها باز شود .
ميگو ها را تميز كرده و خرد كنيد , ميگو , گوشت , زنجبيل , دانه كنجد , آرد ذرت و شكر و آبليمو را با هم مخلوط كنيد.
مرحله 1 :
بالها را از وسط نصف نموده بطوريكه قسمت ران پايين ان جدا و تكه وسط و بالاي بال بهم پيوسته باشد ( تكه پايين رانها را در دستور غذاي بعدي استفاده نماييد ) .
مرحله 2 :
بال را از ناحيه مفصل آن بپيچيد و استخوان آن را بدون اينكه پوست آن را ببريد با چاقوي تيزي خارج كنيد .
مرحاه 3 :
حفره خالي داخل بال را با يك قاشق چايخوري از مخلوط ميگو پر كنيد . سس سويا , ادويه و عسل را با هم مخلوط كرده و روي بال مرغ بماليد سپس بمدت پنج دقيقه بالها را در روغن داغ سرخ كنيد تا ترد و طلايي شوند .