0

بال مرغ چاشني دار سرخ شده

 
sajad2007
sajad2007
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 9109
محل سکونت : رفسنجان

بال مرغ چاشني دار سرخ شده

 

مواد لازم :   

گوشت مرغ  600 گرم
عسل  0.5 فنجان
سركه  1 قاشق سوپخوري
سس گوجه فرنگي  3 قاشق سوپخوري
سس سويا  0.5 فنجان
سس ميگو  3 قاشق سوپخوري
زنجبيل  2 قاشق مرباخوري

طرز تهيه :

بالهاي مرغ را در آبجوش ريخته و بمدت 10 دقيقه بپزيد سپس آبكش كنيد . باقي مواد را در كاسه اي با هم مخلوط كرده و بالها را به آن افزوده و بهم بزنيد تا كاملا مخلوط شوند و بمدت يك ساعت كنار بگذاريد و گاهي آنها را بر گردانيد .
بالهاي آغشته به چاشني را در سيني فر بچينيد و بمدت 45 دقيقه در فر با حرارت متوسط بپزيد و گاهي آنها را برگردانيد تا دو طرف سرخ شوند .
در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين غذا براي 4 تا 6 نفر کافيست
طرز تهيه سس ميگو:
شكر , روغن , فلفل , پياز , سير و ميگوي رنده شده را با هم مخلوط كنيد

جمعه 27 مرداد 1391  11:16 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها