0

ماهي ترش و شيرين

 
sajad2007
sajad2007
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 9109
محل سکونت : رفسنجان

ماهي ترش و شيرين

 

مواد لازم :   

ماهي  1000 گرم
تخم مرغ  1 عدد
آرد ذرت  0.3 فنجان
روغن  0.4 فنجان
هندوانه  1 عدد
فلفل سبز دلمه اي  1 عدد
پياز  1 عدد
آب  0.75 فنجان
سس سويا  1 قاشق مرباخوري
سس گوجه فرنگي  2 قاشق سوپخوري
شكر  2 قاشق سوپخوري
سركه  0.5 قاشق سوپخوري
پياز سبز خرد شده  1 قاشق سوپخوري

طرز تهيه :

سس اين غذا را مي توانيد از يك روز قبل آماده كرده و هنگام سرو آن را گرم كنيد
ماهي را تميز كرده و پولك آن را بگيريد , سرتاسر ماهي را با تخم مرغ چرب كنيد سپس روي آن آرد ذرت بپاشيد , روغن را در ماهيتابه گرم كرده و دور طرف ماهي را كمي سرخ كنيد تا طلايي شود , ماهي را در ظرف پيركس قرار داده و بمدت 20 دقيقه در فر با حرارت متوسط بپزيد و بعد از 10 دقيقه آن را برگردانيد تا طرف ديگر نيز بپزد , هويج , فلفل و پياز را بصورت خلالي خرد كنيد , روغن اضافي را در ماهيتابه گرم كرده و پياز و هويج را بمدت 3 دقيقه در آن سرخ كنيد سپس فلفلها را افزوده و بمدت 2 دقيقه بهم بزنيد , آرد ذرت اضافي را با آب , سسها , شكر و سركه مخلوط كنيد و به ماهيتابه افزوده و بهم بزنيد تا بجوشد و غليظ شود سپس روي ماهي پخش كنيد و ان را با پيازچه تزئين نماييد .

جمعه 27 مرداد 1391  11:15 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها