مواد لازم :
تخم مرغ 4 عدد
ميگو تاره 185 گرم
لوبيا سبز تازه 2 فنجان
پياز سبز 6 عدد
زنجبيل 1 قاشق مرباخوري
آرد ذرت 1 قاشق سوپخوري
آب 1 فنجان
روغن كنجد 1 قاشق مرباخوري
سس سويا 1 قاشق سوپخوري
شكر 0.5 قاشق مرباخوري
طرز تهيه :
تخم مرغها را بهم برنيد تا كف كرده و رنگ آن روشن شود , ميگوي رنده شده , جوانه لوبيا , پيازچه و زنجبيل را بيافزاييد و مخلوط كنيد , كف ماهيتابه را با روغن كمي چرب كنيد و ان را گرم كرده و يك چهارم املت را در ان ريخته و بپزيد تا يك طرف آن سفت شود , سپس برگردانيد و طرف ديگر را بپزيد , املت را در بشقاب سرو نموده و باقي املتها را بپزيد و با سس سرو نماييد .
در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين غذا براي 4 تا 6 نفر کافيست
طرز تهيه سس :
آرد ذرت و آب را در قابلمه اي با هم مخلوط كرده و سس سويا را بيافزاييد و مرتب بهم بزنيد تا بجوشد و غليظ شود , سپس بمدت يك دقيقه با حرارت ملايم بجوشد .