0

املت جوانه لوبيا و ميگو

 
sajad2007
sajad2007
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 9109
محل سکونت : رفسنجان

املت جوانه لوبيا و ميگو

 

مواد لازم :   

تخم مرغ  4 عدد
ميگو تاره  185 گرم
لوبيا سبز تازه  2 فنجان
پياز سبز  6 عدد
زنجبيل  1 قاشق مرباخوري
آرد ذرت  1 قاشق سوپخوري
آب  1 فنجان
روغن كنجد  1 قاشق مرباخوري
سس سويا  1 قاشق سوپخوري
شكر  0.5 قاشق مرباخوري

طرز تهيه :

تخم مرغها را بهم برنيد تا كف كرده و رنگ آن روشن شود , ميگوي رنده شده , جوانه لوبيا , پيازچه و زنجبيل را بيافزاييد و مخلوط كنيد , كف ماهيتابه را با روغن كمي چرب كنيد و ان را گرم كرده و يك چهارم املت را در ان ريخته و بپزيد تا يك طرف آن سفت شود , سپس برگردانيد و طرف ديگر را بپزيد , املت را در بشقاب سرو نموده و باقي املتها را بپزيد و با سس سرو نماييد .
در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين غذا براي 4 تا 6 نفر کافيست
طرز تهيه سس :
آرد ذرت و آب را در قابلمه اي با هم مخلوط كرده و سس سويا را بيافزاييد و مرتب بهم بزنيد تا بجوشد و غليظ شود , سپس بمدت يك دقيقه با حرارت ملايم بجوشد .

جمعه 27 مرداد 1391  11:15 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها