اين سرويس كه ناگهان تغيير نخواهد كرد، در طول زمان سرويس outlook@ جايگزين hotmail.com ،@msn.com@ و
live.com@ خواهد شد.
اين مساله كه به دليل كاركرد بالاي سرويس outlook پديده خوبي است، ميتواند تاثير بسزايي در جذب كاربر داشته باشد.
شركتهايي همچون گوگل، ياهو و مايكروسافت توانستند طي دهه گذشته سرويسهاي وب ميل را ساده و نرمافزارهاي ايميلخوان را تا بخش زيادي از دور خارج كنند.
اوتلوك به دنبال روند جديد مايكروسافت در تغيير و استفاده از رابط كاربري مترو، ظاهري بسيار شكيل پيدا كرده است. هر چه در لحظه نياز داريم در مركز صفحه وجود دارد و هر چيزي كه نياز به ديدنش نيست، از چشم پنهان شده است.
چرا بايد از اوتلوك استفاده كرد؟
يكي از بزرگترين مزيتهاي اوتلوك، ويژگي People Hub است كه مستقيما از ويندوزفون آمده است و ميتواند تمام حسابهاي توييتر و فيسبوك دوستانتان را با اوتلوك يكپارچه كند و همه امور را از جمله ارسال مطلب در وال دوستان، توييت و... را درون وبميل انجام دهد. همچنين وقتي ايميلي از يك دوست دريافت ميكنيد، در ايميلشان، آخرين وضع شبكههاي اجتماعي كه عضو آن هستند نمايش داده ميشود.
قابليت ديگري كه شايان ذكر است، QuickView نام دارد، سيستم آرشيوي كه ايميلها را به شاخههايي خودكار تقسيم ميكند. براي مثال اگر ايميلهايي دريافت كنيد كه فايل پيوستي PDF يا اكسل دارد، اين سرويس به طور خودكار آنها را در فولدر Documents قرار ميدهد. همچنين ايميلهاي داراي عكس، اطلاعات بانكي و... را نيز در شاخههاي مربوط به خود دسته بندي ميكند. بهترين بخش اين ويژگي آن است كه ميتوان فولدرهاي مخصوص خود را هم درست كرد.
علاوه بر اين موضوع كه شيوه نمايش اطلاعات در صفحه نخستين بسيار بهتر از جيميل است، قابليت ديگري وجود دارد كه در آن ميتوان تمام مطالب خبري را به يك فولدر فرستاد؛ مطالبي مانند روزنامههاي ايميلي، اخباري كه وب سايتهاي دارنده ايميل برايمان ميفرستند و... .
در مجموع اوتلوك توانسته سرويس وب ميل را وارد مرحله جديدي كند. استفاده از اين سرويس سادهتر شده است و علاوه بر اين، براي كساني كه كوچكترين آشنايي با سرويس ايميل ندارند هم روان و قابل فهم است.