0

حسین فرکی: نقل و انتقالات زیاد باعث ناهماهنگی تیم هاست

hakan_01
hakan_01
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 3112

حسین فرکی: نقل و انتقالات زیاد باعث ناهماهنگی تیم هاست

hossein faraki

حسین فرکی سرمربی فولاد خوزستان پنجشنبه شب در کنفرانس خبری قبل از مسابقه فولاد خوزستان و مس کرمان پاسخگوی خبرنگاران شد.

به گزارش سایت گل، حسین فرکی علت اصلی ناهماهنگی تیم ها در هفته های آغازین لیگ برتر را جابجایی های فراوان بازیکنان در فصل نقل و انتقالات دانست. متن صحبت های حسین فرکی را مرور می کنیم.

تیم برتر همیشه برنده نیست

شرایط هر دو تیم دشوار است اما وضعیت امتیازات در جدول رده بندی نشان می دهد که فولاد شرایط بهتری نسبت به مس کرمان دارد؛ هر چند که تیم برتر همیشه برنده نیست و گاهی اوقات ممکن است تیم ضعیف تر برنده بازی باشد. تیم فولاد خوزستان در دو هفته گذشته یک پیروزی خوب خانگی و یک تساوی خارج از خانه در گرمای طاقت فرسای بندرعباس به دست آورده و دوست داریم نتایج خوب دو هفته گذشته را تداوم ببخشیم.

فولاد با تفکر پیروزی بازی می کند

تیم مس کرمان را خوب می شناسیم، ابراهیم قاسمپور همبازی من بوده و مربی کاربلدی است اما متأسفانه تیم مس در هفته های ابتدایی بدشانسی آورد و نتوانست خوب نتیجه بگیرد. این موضوع باعث می شود تا برابر آن ها کار سختی داشته باشیم، اما بازیکنان فولاد با تفکر پیروزی به میدان می روند. در شرایط میزبانی حتما باید نتیجه بگیریم و به سه امتیاز برسیم.

هواداران باید به فولاد کمک کنند

به هواداران فولاد و مردم فوتبال فهم خوزستان حق می دهم که از از تیم خود انتظارات بالایی داشته باشند. فولاد خوزستان تیم کوچکی نیست و در بازی با مس میزبان هستیم و محکوم به پیروزی؛ اما از سویی نباید به بازیکنان و تیم استرس وارد کنیم. همان طور که گفتم روحیه بازیکنان فولاد، روحیه پیروزی طلبی است و هواداران باید به تیم کمک کنند تا به هدف خود برسد.

جابجایی بازیکنان عامل ناهاهنگی تیم هاست

اعتقادم بر اینست که تیم های لیگ برتر در این دوره جابجایی های زیادی داشتند و بعضا بین 50 تا 70 درصد اسکلت اصلی تیم خود را تغییر دادند. این تغییرات باعث شده تا در هفته های ابتدایی فصل جدید شاهد ناهماهنگی در اکثر تیم ها باشیم. به هر حال بعد از تغییر نفرات، یک تیم نیاز به زمان دارد تا هماهنگی لازم را به دست آورد و فکر می کنم دلیل اصلی تأثیرگذاری روی کیفیت فنی تیم ها، همین تغییرات در فصل نقل و انتقالات اخیر بود.

نتایج بر خلاف پیش بینی هاست

به غیر از ذوب آهن که متأسفانه نتوانسته تا کنون امتیازی کسب کند، سایر تیم ها رقابت نزدیکی داشته اند و به نظر من شما نمی توانید از پیش تعیین کنید که چه تیمی در کدام بازی برنده خواهد شد، چرا که در این فصل و در هفته های ابتدایی چندین بار نتایج بر خلاف پیش بینی ها بوده و همین امر باعث بالا رفتن کیفیت لیگ برتر در هفته های آینده خواهد شد. امیدوارم بالا رفتن رقابت در لیگ برتر در نهایت به سود تیم ملی ایران تمام شود.

http://www.uploadax.com/images/86831701968039941449.gif

نذر کردم اگر نیایی پیاده از یادت بروم

جمعه 27 مرداد 1391  10:16 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها