0

مجید جلالی جریمه فردی نشده است

hakan_01
hakan_01
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 3112

فولاد خوزستان

سیف الله دهکردی مدیرعامل باشگاه فولاد خوزستان در خصوص عملکرد تیم فوتبال فولاد در فصل جاری و برنامه های آتی این باشگاه، مصاحبه ای با خبرنگار سایت گل در اهواز انجام داد که با هم مرور می کنیم.

برای قضاوت درباره عملکرد تیم ها زود است

تنها چهار هفته از لیگ برتر گذشته و برای قضاوت درباره عملکرد یک تیم یا یک مربی زود است. به شخصه از عملکرد فولاد در هفته های شروع لیگ ناراضی نیستم و اعتقاد دارم با وجود قرعه سخت، شروع امیدوار کننده ای داشتیم. به کار فنی حسین فرکی اعتقاد داریم و بر همین اساس این مربی ارزشی را به اهواز آوردیم. باشگاه فولاد خوزستان باشگاهی نیست که با یکی-دو باخت، پشت مربی اش را خالی کند. در گذشته هم دیدید که بعضا حتی چهار سال به کادر فنی فرصت و اختیار تام دادیم که تفکرات خود را پیاده کنند.

فقط به تیم قهرمان باخته ایم

از شروع لیگ تا کنون، فقط یک شکست برابر سپاهان اصفهان مدافع عنوان قهرمانی داشتیم که در آن مسابقه هم دیدید که تیم فولاد بازی خوبی انجام داد. خیلی ها از من سئوال می کنند که چطور می شود در همان اولین بازی خانگی و قبل از اتمام 90 دقیقه عده ای بر علیه باشگاه و بازیکنان شعار می دهند و اهانت می کنند. این موضوع شاید برای آن هایی که از دور نظاره می کنند، عجیب بود اما برای ما جای تعجب نداشت! نه تنها من که برخی از مسئولان محترم استان از دو روز مانده به بازی سپاهان اطلاع داشتند چه کسانی و با چه هدفی به تحریک گروهی اندک پرداخته اند و قرار است در بازی با سپاهان چه اتفاقاتی بیفتد. آن شعارها کاملا برنامه ریزی شده بود و بعد از رسیدگی مسئولان ذیربط دیدیم که در بازی فولاد و سایپا، جو ورزشگاه تختی اهواز کاملا سالم بود و بازیکنان فولاد بدون استرس بازی کردند و تیمی که هفته قبل از آن استقلال تهران را مغلوب کرده بود، به راحتی شکست دادند.

سرمربی در فولاد اختیار تام دارد

با اینکه سال ها در سطح اول فوتبال خوزستان مربی گری کرده و در زمان مربی گری چند دوره را زیر نظر مدرسان بین المللی گذرانده ام، طی چند سال اخیر که مدیریت باشگاه را عهده دار بودم، هیچ وقت در امور فنی دخالت نکردم و همیشه تیم را بر اساس نظرات و تفکرات مربی بسته ایم. در این فصل نیز، حسین فرکی برای انتخاب بازیکنان اختیار تام داشت و تمامی بازیکنان جدید با نظر مستقیم سرمربی به فولاد اضافه شدند و در فصل نقل و انتقالات هیچ مسأله حاشیه ای نداشتیم. این موضوع را هم باید در نظر گرفت که به دلیل شرایط آب و هوایی خاص استان خوزستان، هر بازیکنی راضی نمی شود به این استان بیاید و خیلی از بازیکنان ترجیح می دهند در شهرهایی مثل تهران، اصفهان یا تبریز بازی کنند.

برای فرکی شرط و شروط نگذاشته ایم

برای کادر فنی جدید تیم فولاد خوزستان شرط و شروطی در خصوص جایگاه تیم در پایان فصل تعیین نکرده ایم. اینکه عنوان می شود برای فرکی شرط تعیین کرده ایم که حتما باید سهمیه مسابقات آسیایی را دریافت کند، واقعیت ندارد. من با فرکی راحت هستم و صادقانه صحبت هایمان را مطرح کرده ایم؛ فرکی هم مثل من دوست دارد که تیم فولاد در رده های بالای جدول قرار بگیرد و سهمیه مسابقات آسیایی را کسب کند اما این موضوع به شکل شرط در قرارداد مطرح نشده و تنها جزو اهدافی است که در جلسات قبل از امضای قرارداد، برای این فصل ترسیم کرده ایم. باید در نظر بگیریم که فرکی از یک شهر دیگر آمده و در فضایی جدید با یک تیم متحول شده کار جدیدی را شروع کرده است و برای رسیدن به موفقیت نیاز به زمان و حمایت کافی دارد.

باشگاه فولاد به هیچ کس بدهکار نیست

می توانم به جرأت بگویم که کمتر باشگاهی در ایران شرایط حرفه ای همانند باشگاه فولاد خوزستان را داراست. از امکانات تمرینی، برگزاری اردوها و پرداخت قراردادها گرفته تا تفکر حرفه ای نزد اعضای هیأت مدیره باشگاه و مدیران کارخانه فولاد اهواز که همواره فضای آرامی را برای مجموعه تیم ایجاد می کنند تا کادر فنی و بازیکنان در ارامش به کارشان بپردازند. قبول دارم که مثل برخی تیم ها هزینه های گزاف، پرداخت های زیرمیزی و قراردادهای بالای سقف تعیین شده از سوی فدراسیون فوتبال نداریم، اما از این موضوع خوشحالم که به تمامی تعهدات در قبال مربیان و بازیکنان عمل می کنیم و هیچ یک از اعضای سابق فولاد از این تیم طلبکار نیستند و پول همه را تمام و کمال پرداخت کرده ایم.

در خصوص جریمه 15 درصدی مجید جلالی از قرارداد سال گذشته که خبر آن در رسانه ها منتشر شد، باید توضیح بدهم که برای جلالی جریمه ای بصورت فردی از سوی باشگاه فولاد خوزستان اعمال نشده است. طبق مصوبه هیأت مدیره فولاد در سال گذشته، مقرر شده بود در صورتی که تیم فوتبال فولاد خوزستان از رده مشخصی در جدول رده بندی پایین تر برود، قرارداد همه اعضای تیم بصورت یکسان و به میزان 15 درصد کسر شود. متأسفانه تیم فولاد در پایان فصل قبل در رده چهاردهم قرار گرفت و طبق مصوبه رسمی هیأت مدیره به میزان 15 درصد از قرارداد تمامی اعضای تیم از جمله مجید جلالی کسر شد.

باشگاه فولاد برای منطقه یک فرصت است

اعتقاد دارم وجود باشگاه صاحب امکاناتی همانند فولاد خوزستان برای منطقه صاحب استعداد و فوتبال خیز خوزستان یک فرصت است و باید از این فرصت برای شناسایی و رشد استعدادهای جنوب استفاده کرد. برای رسیدن به این هدف، برنامه های گسترده ای را شروع کرده ایم و استعدادهای بسیار خوبی جذب باشگاه فولاد خوزستان شده اند. به فوتبال آموزشگاه ها که از قدیم پایه های تیم ملی را تشکیل داده و طی سال های گذشته کمتر به آن توجه شده بود، نگاه ویژه ای داریم که در آینده شاهد نتایج آن خواهید شد.

ظرفیت هواداران باید بالا برود

هواداران واقعی فولاد خوزستان باید برای تحقق اهداف باشگاه به ما کمک کنند. به هر حال تیمی که جوان گرایی و بومی گرایی می کند، باید تبعات آن را هم بپذیرد. نمی شود انتظار داشته باشیم که فولاد از بازیکنان جوان بومی استفاده کند، اما تا یک بازی را ببازد علیه تیم شعار بدهیم و آن را به مهد کودک تشبیه کنیم! هواداران فولاد خوزستان باید ظرفیت خود را بالا ببرند و برای رسیدن باشگاه به هدف اصلی اش که همان بومی گرایی و جوان گرایی است، در شرایط سخت و روزهایی که تیم نتیجه نمی گیرد، حامی آن باشند.

http://www.uploadax.com/images/86831701968039941449.gif

نذر کردم اگر نیایی پیاده از یادت بروم

جمعه 27 مرداد 1391  10:13 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها