خداحافظي فابريس موامبا از دنياي فوتبال
خداحافظي فابريس موامبا از دنياي فوتبال
اين بازيکن 23 ساله در ديدار فصل قبل تيمش مقابل تاتنهام در جام حذفي دچار حمله قلبي شد و براي 40 روز در بيمارستان بستري بود.
|
|
|
باشگاه بولتون اعلام کرد فابريس موامبا، بازيکن جوان اين باشگاه، از دنياي فوتبال خداحافظي کرد.
اين بازيکن 23 ساله در ديدار فصل قبل تيمش مقابل تاتنهام در جام حذفي دچار حمله قلبي شد و براي 40 روز در بيمارستان بستري بود.
او بعد از پشت سر گذاشتن دوران نقاهت اميدوار بود که بتواند هر چه زودتر به ميادين فوتبال برگردد اما سرانجام به توصيه پزشگاه تصميم گرفت با دنياي فوتبال خداحافظي کند.
در بيانيه اي که توسط باشگاه بولتون منتشر شده، آمده است:" از زمان پشت سر گذاشتن حمله قلبي و بعد از مرخصي از بيمارستان، کاملا اطمينان داشتم که بتوانم به دوران حرفه اي ادامه دهم و بار ديگر براي بولتون به ميدان بروم.
به عنوان بخشي از برنامه دوران نقاهتم، هفته گذشته به بلژيک سفر کردم تا تحت معاينه يکي از بهترين پزشکان قلب قرار بگيرم. اما خبري که شنيدم، چيزي نبود که انتظارش را داشتم و اين به آن معني است که اکنون بايد بازنشستگي ام را از فوتبال حرفه اي اعلام کنم.
فوتبال از زماني که پسربچه بودم، تمام زندگي من بود و موقعيت هاي زيادي براي من ايجاد کرد. مهمتر از همه، من عاشق اين ورزش هستم و خودم را خوش شانس مي دانم که توانستم در بالاترين سطح بازي کنم.
هرچند اين خبر بسيار دردناک بود اما بايد به خاطر همه چيز شکرگذار باشم. از خدا متشکرم که هنوز زنده هستم و از همه اعضاي تيم پزشکي که براي زنده ماندن من تلاش کردند، تشکر مي کنم.
همچنين از همه کساني که در دوران حرفه اي ام از من حمايت کردند، تشکر مي کنم. همچنين از طرفداران بولتون که فوق العاده بودند.
از خانواده و دوستانم که در اين دوران سخت در کنار من بودند نيز متشکرم."
موامبا در دوران حرفه اي اش براي بيرمنگام و آرسنال نيز بازي کرد.
|
جمعه 27 مرداد 1391 1:28 AM
تشکرات از این پست