0

روني و فن پرسي زوج فوق العاده اي خواهند شد

mohammadfakhraei
mohammadfakhraei
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 2346

فرگوسن:

يونايتدها شب گذشته اعلام کردند که با آرسنال براي انتقال اين ستاره هلندي به توافق رسيده اند و اين بازيکن امروز در تست پزشکي اين باشگاه حضور پيدا خواهد کرد.

سر الکس فرگوسن، سرمربي منچستريونايتد، مطمئن است که رابين فن پرسي مي تواند در اولين ديدار فصل جديد شياطين سرخ را همراهي کند.

يونايتدها شب گذشته اعلام کردند که با آرسنال براي انتقال اين ستاره هلندي به توافق رسيده اند و اين بازيکن امروز در تست پزشکي اين باشگاه حضور پيدا خواهد کرد.

فرگوسن در گفتگو با خبرنگاران گفت:" او از لندن در راه اينجاست تا در تست پزشکي باشگاه شرکت کند.

اميدواريم همه چيز طبق برنامه پيش برود. مدير برنامه هاي او در حال حاضر در حال مذاکره با ديويد جيل (مدير ورزشي منچستريونايتد) است.

اميدواريم همه چيز رديف شود. اگرچه او ابتدا بايد در تست پزشکي شرکت کند اما من مطمئنم او در ديدار دوشنبه ما را همراهي خواهد کرد."

سرمربي اسکاتلندي شرايط فعلي تيمش را با فصل 99-1998 مقايسه کرد و گفت:" روني و فن پرسي دو بازيکن فوق العاده هستندو داشتن هر دو آنها بي نظير است. اين به ما قدرت به مراتب بيشتري در خط حمله مي دهد.

در سال 1999، من دوايت يورک، اندي کول، تدي شرينگام و اله گونار سولسشر را داشتم که چهار تا از بهترين مهاجمان اروپا بودند.

ما اکنون با داشتن وين روني، خاوير ارناندز، فن پرسي، دني ولبک و شينجي کاگاوا شرايط مشابهي داريم.

اميدواريم بتوانيم با اين بازيکنان فوق العاده به ترکيب ايده آلي دست پيدا کنيم.

داشتن بازيکني به کيفيت فن پرسي فوق العاده است. من خيلي از اين موضوع خوشحالم."

جمعه 27 مرداد 1391  1:25 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها