0

فالکائو: به اندازه مسي و رونالدو گلزني مي‌کنم

mohammadfakhraei
mohammadfakhraei
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 2346

اين ملي پوش کلمبيايي در اولين فصل حضورش در لاليگا 24 گل براي اتلتيکو به ثمر رساند اما قصد دارد در فصل جديد آمار گلزني اش را بهبود ببخشد.

رادامل فالکائو، مهاجم گلزن اتلتيکو مادريد، در آستانه آغاز فصل جديد لاليگا کاملا به توانايي هايش ايمان دارد و مي خواهد در فصل جديد براي رسيدن به عنوان آقاي گلي با مسي و رونالدو رقابت کند.

اين ملي پوش کلمبيايي در اولين فصل حضورش در لاليگا 24 گل براي اتلتيکو به ثمر رساند اما قصد دارد در فصل جديد آمار گلزني اش را بهبود ببخشد.

او در گفتگو با سايت اختصاصي لاليگا گفت:" اين به خودم بستگي دارد که بتوانم عملکرد فصل گذشته ام را بهبود ببخشم؛ اين هدف اصلي من است.

آمار گلزني مسي و رونالدو براي من دور از دسترس نيست اما آنچه بيش از همه مي خواهم اين است که هواداران فصل خوبي داشته باشند.

من واقعا در انتظار آغاز فصل جديد هستم. اين فصل مي توانم بهتر با لاليگا سازگاري پيدا کنم.

ما واقعا به دنبال بهتر کردن دستاورد سال گذشته مان هستيم؛ هم به لحاظ فردي و هم تيمي. تيم در حال حاضر شرايط بهتري دارد و بازيکنان شناخت بهتري از هم پيدا کرده اند."

رقابت هاي فصل جديد لاليگا براي اتلتيکو مادريد با ديدار مقابل لوانته آغاز مي شود.
جمعه 27 مرداد 1391  1:17 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها