0

مراقب مسافر بر نماها باشید / دربست تا کرج!

architect0811
architect0811
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6050

مراقب مسافر بر نماها باشید / دربست تا کرج!

مراقب مسافر بر نماها باشید / دربست تا کرج!!

[-] اندازه متن [+]

تعدادی از مسافر برنما ها به خصوص در نقاط حاشیه ای شهر با استفاده از این پوشش و به خصوص در ساعات اولیه شب با تهدید و ارعاب اقدام به سرقت وجوه نقد و یا اشیای قیمتی مسافران می کنند.

دربست تا کرج
 با گفتن این جمله ناگهان ماشین پژو جلوی پای مرد توقف کرد. وی پس از سوار شدن و حال و احوال با راننده ، غرق افکار خود شد. پس از چند دقیقه،ناگهان سرعت زیاد ماشین مرد را متوجه اطرافش کرد. هرچه مسافر به اطراف خود نگاه می کرد ، مطمئن می شد که قبلاً از این مسیر نیامده است. صورت خود را به سوی راننده کرد و علت تغییر مسیر را از او پرسید.

راننده ضمن عوض کردن دنده با لبخندی به لب گفت: در اتوبان تهران – کرج تصادف شدیدی اتفاق افتاده است. برای همین من از مسیر فرعی آمدم تا هرچه زودتر به مقصد برسیم وگرنه باید تا چندین ساعت در ترافیک می مانیم.

با گفتن این جمله،صحبت مسافر و راننده به مسائل روز همچون گرانی ، تصادفات جاده ای و... کشیده شد.

گویا قرار نبود این جاده فرعی به اتوبان و مسیر اصلی وصل شود . نگاهی به صورت راننده که لبخندی مرموز بر روی لبش نقش بسته بود، انداخت. دلش به هول و ولا افتاد،نکند.من را دزدیده باشند و...!

به یاد خبر سرقت از مسافری از سوی راننده پژو و نیز توصیه های پلیس که از شهروندان خواسته بود تا سوار خودروهای شخصی نشوند،افتاد.

با ذکر صلوات و گفتن "خدایا خودم را به تو سپردم " رو به راننده کرد و به او معترض شد. اما راننده با نشان دادن چاقو وی را تهدید کرد و از او خواست تا هرچه پول و اشیای قیمتی را به وی تحویل دهد . راننده پس از اینکه مسافر را سرکیسه و پس از رها کردنش در جاده متواری شد.

تعدادی از این مسافر برنما ها به خصوص در نقاط حاشیه ای شهر با استفاده از این پوشش و به خصوص در ساعات اولیه شب با تهدید و ارعاب اقدام به سرقت وجوه نقد و یا اشیای قیمتی مسافران می کنند.

شهروندان برای جابجایی حتماً از خودروهای عمومی استفاده کنند در صورتی که با شرایط سرقت مواجه شدند مشخصات راننده ، خودرو و داخل خودرو را به خاطر بسپارند تا پلیس بتوانند در کشف و دستگیری مجرم موفق باشد.

پنج شنبه 26 مرداد 1391  11:51 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها