سرکلانتر پنجم پلیس پایتخت از کشف بیش از 9 کیلوگرم کراک از یک ساختمان نیمه کاره در میدان معلم تهران خبر داد.
پایگاه اطلاعرسانی پلیس، سرهنگ علی عباسنژاد ساعاتی پیش ضمن اشاره به اقدامات ماموران گشت فوریتهای پلیسی 110 کلانتری 153 شهرک ولیعصر (عج) از کشف بیش از 9 کیلوگرم کراک از یک ساختمان نیمه کاره در میدان ملعم تهران خبر داد و ا اظهار داشت: در این رابطه مالک ساختمان دستگیر و تحقیق از وی کماکان ادامه دارد.
این مقام انتظامی در تشریح این خبر گفت: ساعت 18 و 37 دقیقه روز گذشته دو تن از کارگران یک ساختمان نیمه کاره در آدرس میدان معلم، خیابان تختی با مرکز فوریتهای پلیس 110 تهران بزرگ تماس گرفته و ماموران کلانتری 153 شهرک ولیعصر(عج) را در جریان وجود بستهای مشکوک قرار دادند.
عباسنژاد ادامه داد: به محض حصول خبر اکیپی از ماموران گشت فوریتهای پلیسی 110 به آدرس اعلامی اعزام شدند و به بررسی صحت و سقم موضوع پرداختند. در بررسیهای به عمل آمده 2 بسته زرد رنگ مشکوک که در داخل کیسه برنج پیچیده شده بود از داخل کمد دیواری طبقه دوم به دست آمد و در بررسیهای دقیقتر و با مشاهده بسته که در کیسه برنج جاسازی شده بود مقدار 9 کیلو و 20 گرم کراک با لفافه کشف شد.
سرکلانتر پنجم پلیس پایتخت با اشاره به کشف بیش از 9 کیلوگرم کراک خاطرنشان کرد: به دنبال کشف این ماده افیونی ماموران در اقدامی ضربتی مالک ساختمان نیمه کاره که "محمدرضا" نام داشت را دستگیر و از وی در همان محل تحقیق به عمل آوردند که وی در بازجوییهای پلیسی میگوید قبل از اینکه من در ساختمان حضور داشته باشم طی تماس تلفنی گچ کار ساختمان، دو نفر ناشناس وارد ساختمان شده و با کارگر افغانی که «گل محمد» نام دارد و در این ساختمان کار میکند درگیر شدند و قبل از اینکه من خودم را به ساختمان برسانم آنان از محل متواری شدند.
وی خاطرنشان کرد: مالک ساختمان نیمهکاره به همراه مواد مکشوفه به کلانتری منتقل شد و پروندهای در این زمینه تشکیل و جهت بررسی دقیق تر به همراه متهم به پایگاه پنجم پلیس مبارزه با مواد مخدر فرماندهی انتظامی تهران بزرگ ارسال شد.