ويسي: بايد روند تيميمان را درست کنيم
سرمربي تيم فوتبال پيکان گفت که با تمام وجود براي کسب سه امتياز به مصاف نفت تهران ميرود.
|
|
|
عبدالله ويسي در نشست خبري پيش از ديدار تيم نفت تهران درباره شرايط تيمش اظهار کرد: ما از تعطيلي بين مسابقات با خبر بوديم و براي آن برنامهريزي کرديم. وظيفه تيمهاي ليگ است که به تيم ملي کمک کنند تا روند رو به پيشرفت اين تيم را ببينيم. انشاءالله بازيهاي تدارکاتي هم براي تيم ملي مثمرثمر واقع خواهد شد. در تعطيلات تمرينات خوبي را پشت سر گذاشتيم. بازي سخت و سنگيني مقابل نفت تهران خواهيم داشت و اين را هم ميدانيم که آنها در ديدار قبلي خود توانسته بودند در آبادان با نتيجه بسيار خوب و غير منتظرهاي پيروز شوند.
ويسي ادامه داد: نفت تيم با شخصيتي است بنابراين با تمام وجود برابر اين تيم بازي ميکنيم تا سه امتياز بازي را بگيريم تا خودمان را به نيمههاي بالاي جدول برسانيم. ضمن اين که نفت هم براي پيروزي ميآيد تا جايگاهش را محکمتر کند.
وي درباره بازيکناني که در اختيار نخواهد داشت، گفت: براي اين بازي محروم نداريم، اما علي فرهنگ، فريرا ، علي سالار خاني ، رضا طاهري و مصطفي عاقلي پنج بازيکن مصدوم ما هستند.
سرمربي پيکان در پاسخ به اين سوال که آيا از حضور در اين تيم رضايت دارد يا خير؟ گفت: من از کار در اين تيم راضي هستم چرا که به دنبال تغيير و تحول هستم و دوست دارم تجربه جديدي را کسب کنم. شايد سال بعد هم در پيکان نباشم، زيرا به دنبال کارهاي جديد هستم و همچنين از اين که تيم صبا هم نتايج خوبي ميگيرد، خوشحال هستم زيرا ساختاري که در آن تيم به وجود آوردم، اثرش مشخص است و بيش از 80 درصد اين تيم همان تيم سال گذشته من است و بيشتر از اين نظر خوشحالم که صبا نتيجه ميگيرد.
عبدالله ويسي در پاسخ به سوال خبرنگاري که معتقد بود که پيکان روند پر نوساني را طي ميکند، گفت: با برگزاري چهارـ پنج بازي نميتوان گفت که تيم ما نوسان دارد. ما تا هفته گذشته بردي نداشتيم و حالا يک پيروزي کسب کردهايم. بازيهاي ما معمولا پر گل ميشود، زيرا هجومي بازي ميکنيم و تيمي که هجومي بازي ميکند دفاعش باز ميشود وقتي هم که توپ را از دست بدهد، ساختار دفاعياش به خوبي شکل نمي گيرد و به همين دليل گل ميخورد. ما در حال حاضر از نظر گلهاي زده در رده چهارم هستيم، اما از نظر گلهاي خورده تيم اول هستيم. اين روند را بايد درست کنيم و در اين صورت بازيهاي زيباتر و هجوميتر از پيکان شاهد خواهيد بود.
وي درباره سوال يکي از خبرنگاران که پرسيد آيا نيکبخت قصد حضور در پيکان را دارد؟ به نشانه تکذيب اين موضوع سرش را تکان داد.
ويسي همچنين درباره تيم نفت و ديدار تدارکاتي آنها برابر استقلال نيز گفت: آناليزورهاي ما آن بازي را زير نظر قرار دادند. نفت برابر استقلال بازي خوبي انجام داده بود، ضمن اين که استقلال هم عادي و هميشگي نبود.
سرمربي پيکان در مورد ديدار تيم ملي برابر تونس نيز گفت: اين بازي محک خوبي بود. به اعتقاد من تيم ملي ميتوانست قويتر بازي کند. شايد به خاطر خستگي يا به دليل اين که به پيروزي با اختلاف يک گل يا مساوي قانع شده بودند، فشار لازم را نميآوردند. ضمن اين که بازي با اردن هم پيشروي تيم ملي است و فکر ميکنم که اين بازي کار تيم ملي را تکميل ميکند و نزديک به بازي لبنان ميتواند محک خوبي براي تيم ملي باشد. اميدوارم که بتوانيم برابر لبنان پيروز شويم و راه رسيدن به جام جهاني را هموارتر کنيم.
|
پنج شنبه 26 مرداد 1391 4:07 PM
تشکرات از این پست