0

گودرزي وارد زادگاهش ملاير شد

hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 42154

در ميان استقبال پرشور مردم ملاير، صادق گودرزي دارنده مدال نقره کشتي آزاد المپيک وارد زادگاهش ملاير شد.

عصر امروز در ميان استقبال پرشور مردم ملاير، صادق گودرزي دارنده مدال نقره کشتي آزاد المپيک وارد زادگاهش ملاير شد.

به گزارش فارس در اين مراسم که در ميدان کوثر ورودي شهرستان ملاير از سمت همدان برگزار شد مسئولان ادارات، نهادهاي دولتي و اجرايي شهرستان، مسئولان ورزشي، ورزشکاران و اقشار مختلف مردم ملاير حضور داشتند.

صادق گودرزي با استقبال بي‌نظير مردم مواجه شد چرا که افتخار بزرگ ورزش کشور و شهرستان است

گودرزي نايب قهرمان کشتي المپيک استقبال مردمي را مورد ستايش قرار داد و گفت: از اينکه توانستم دل مردم کشور، استان و به ويژه ملايري‌هاي بامحبت را شاد کنم، خوشحالم و اميدوارم با استمرار اين پيروزي‌ها جواب اين محبت‌ها را بدهم.

وي گفت: خوشحالم که توانستم نماينده شايسته‌اي براي کشور و استان همدان و زادگاهم ملاير باشم، قطعاً همين استقبال‌ها وظايف ما را در عرصه‌هاي ديگر و ميادين ورزشي سنگين‌تر مي‌کند.

نائب قهرمان المپيک لندن ابراز داشت: من هنوز فرصت دارم و سعي دارم در ميادين ورزشي همچنان براي ايران افتخارآفريني کنم و با کسب موفقيت‌هاي بالا مردم کشور و استان و شهرم ملاير را شادمان کنم.

استقبال‌کنندگان با سردادن شعارهايي ورود قهرمان ملايري را به زادگاهش تبريک گفتند و ايشان را در خيابان‌هاي شهر ملاير تا ورزشگاه تختي محل تجمع مردم همراهي کردند.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

پنج شنبه 26 مرداد 1391  3:53 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها