ابراز همدردی وزیر خارجه هلند با بازماندگان زلزله آذربایجان شرقی
برلین - 'اوری روزنتال' وزیر خارجه هلند با ارسال پیامی خطاب به همتای ایرانی خود، ضمن تسلیت به مناسبت وقوع زلزله اخیر در استان آذربایجان شرقی، با بازماندگان این حادثه ابراز همدردی كرد.
|
|
|
به گزارش روز پنجنشبه ایرنا، در پیام تسلیت روزنتال به 'علی اكبر صالحی' آمده است: به نمایندگی از هلند با آسیب دیدگان این زلزله شدید در شمال غربی ایران ابراز همدردی می نمایم.
وزیر خارجه هلند در پیام تسلیت خود همچنین آمادگی كشورش را برای ارسال كمك های مورد نیاز اعلام كرده است.
مدیركل سازمان منع سلاح های شیمیایی هلند نیز در همین رابطه با ارسال پیامی خطاب به سفیر ایران در لاهه، از وقوع زلزله در ایران كه موجب كشته و زخمی شدن تعداد زیادی از مردم شهرهای استان آذربایجان شرقی شد، ابراز تاسف كرده و با بازماندگان این حادثه ابراز همدردی نمود.
در پیام تسلیت 'احمد اوزومجو' خطاب به 'كاظم غریب آبادی' آمده است: از طرف خود و سازمان منع سلاح های شیمیایی، عمیق ترین همدردی و تسلیت قلبی را به خاطر درگذشت و بی خانمانی شماری از مردم و همچنین وارد آمدن خسارات مادی به دولت و مردم جمهوری اسلامی ایران، ابراز می دارم.
در این پیام تسلیت اضافه شد: در این لحظات غمبار، در حالی كه همبستگی خود را با كشور شما ابراز می نمایم، اطمینان دارم كه مردم ایران با صبر و متانت بر این مصیبت بزرگ غلبه خواهند كرد.
در همین رابطه رییس دبیرخانه دیوان بین المللی دادگستری لاهه نیز با ارسال پیامی، نسبت به وقوع زلزله در آذربایجان شرقی و كشته شدن صدها نفر و مصدومیت هزاران انسان در این حادثه اظهار تاسف خود را اعلام كرده است.
'تره دو سان فال'، در این پیام تسلیت خطاب به سفیر ایران در لاهه یاد آور شد: از دیدن ویرانی های ناشی از زلزله در شهرهای 'اهر' ، 'ورزقان' و 'هریس' و از رنج عظیم قربانیان ساكن در این مناطق بسیار متاسف شدم .
زلزله ای با قدرت 2/6 درجه در مقیاس ریشتر، عصر شنبه 21 مرداد ماه شهرهای ورزقان ، اهر و هریس در استان آذربایجان شرقی را لرزاند و با وارد آوردن آسیب جدی به دهها روستا در این منطقه، موجب كشته شدن بیش از 300 نفر و مصدومیت بالغ بر دو هزار نفر از ساكنان این مناطق شد.