0

كی روش:بازیكنان در دیدارباتونس عملكرد خوبی داشتند

hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 42154

تهران - سرمربی تیم ملی فوتبال ایران درپایان دیدار دوستانه ایران و تونس كه دیشب با نتیجه دو بردو پایان یافت، گفت: عملكرد تیم ایران و بازیكنان در این دیدار بهتر از نتیجه ای بود كه بدست آمد.

به گزارش ایرنا، 'كارلوس كی روش' به سایت فدراسیون فوتبال افزود:اردوی مجارستان خوب بود و در این اردو به نتایج و جمع بندی هایی كه درنظر داشتیم، رسیدیم.

وی در باره دیدار با تونس اظهار داشت: ما در این دیدار چند موقعیت تك به تك ایجاد كردیم اما نتوانستیم از انها استفاده كنیم و متاسفانه دو گل ساده خوردیم كه البته این نتیجه كل تیم بود نه یك بازیكن خاص با این همه از عملكرد تیم راضی هستم.

وی درادامه با بیان اینكه از نتیجه بدست آمده رضایت ندارد،عنوان كرد: كسب این نتیجه پایین تر از حد انتظاربود و یك پیروزی را به سادگی از دست دادیم. البته نگران نیستم زیرا مشكلی نیست كه نتوانیم ان را حل و اصلاح كنیم.

'كی روش'درباره دلایل دریافت دو گل از تیم تونس اظهارداشت: در دو موقعیت حریف موفق به باز كردن دروازه ما شد، تمركزمان راازدست داده ونتوانستیم به حریف فشار بیاوریم تا نتواند روی دروازه ما موقعیت ایجاد كند.

به اعتقاد وی نتیجه مثبت این مسابقه این بود كه اجازه ایجادموقعیت های زیاد به تونسی ها داده نشد و انها موفق نشدند از فضایی كه لازم داشتند استفاده كنند.

به گفته وی كارهای تركیبی و موقعیت هایی كه در طول این دیدار ایجاد شد از دیگر نقاط مثبت تیم بود. معتقدم كارمان خوب و حركتمان رو به جلو است اما ازهم اكنون برای اردوی بعدی هیجان زده هستم زیرا این ذهنیت را دارم كه برای دیدار با لبنان كاملا آماده خواهیم بود.

سرمربی تیم ملی كشورمان درباره بازیكنان بویژه بازیكنان جدید این تیم و عملكرد آنان نیز گفت: ازعملكرد امید نظری كاملا راضی هستم.اودرطول بازی تمركزبالایی داشت و گویی برای چندمین بار است كه در تیم ایران بازی می كند. سایر اعضای تیم هم در مجموع خوب بودند و نكاتی را كه در تمرینات به انها تذكر داده بودیم، در این دیدار بخوبی انجام دادند.

وی اضافه كرد: بسیار علاقه داشتم كه از قوچان نژاد هم در این دیدار استفاده كنم، زیرا در طول هفته خوب تمرین كرده بود، اما به دلیل صادر نشدن مجوز فیفا برای او نتوانستیم وی را به زمین بفرستیم.

همچنین مازیار زارع در پست دفاع میانی بسیار راحت و خوب بازی كرد و از عملكرد او در این مسابقه خوشحالم كه یك بازیكن مطمئن و آماده دیگر را در این پست دراختیار داریم.

'كی روش'درخاتمه گفت:در مجموع از این اردو راضی بوده و آماده ایم در اردوی بعدی در اردن به كار رو به جلوی خود ادامه دهیم و اشكالات تیم را برای دیدار با لبنان برطرف كنیم.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

پنج شنبه 26 مرداد 1391  2:18 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها