0

بن‌همام:مبالغ را از حساب‌شخصي‌ام پرداخت‌کردم

hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 42154

محمد بن همام در نامه اي اعلام کرد: اتهامات وارد شده به وي در هنگام به عهده داشتن رياست کنفدراسيون فوتبال آسيا داراي انگيزه سياسي است و او قصد دارد با سوء استفاده آشکار از قدرت به وسيله 'فيفا' مبارزه کند.

بن همام در نامه اي به 20 فدراسيون آسيايي تاييد کرد مبالغي را که به مقام هاي فوتبال و ديگران پرداخت کرده از حساب بانکي شخصي خود و با هدف کمک به نيازمندان از جمله ''ژنگ جيلونگ'' رييس کنوني کنفدراسيون فوتبال آسيا بوده است.

بن همام در نامه خود افزوده است: جيلونگ يکي از افرادي بود که براي دريافت حمايت مالي نزد من آمد و من مبلغ قابل توجهي به عنوان کمک از حساب شخصي خود به وي پرداخت کردم که تشريح اين شرايط را به وي واگذار مي کنم.

محکوميت مادام العمر اين قطري 63 ساله از فعاليت در حوزه فوتبال در ماه ژوييه لغو شد. وي متهم شده بود در رقابت با ''سپ بلاتر'' براي رياست ''فيفا'' به کشورهاي حوزه کارائيب رشوه داده است.

''اوگن گولاند'' وکيل بن همام در گفت و گو با آسوشيتدپرس اعتبار اين نامه را که با سربرگ کنفدراسيون فوتبال آسيا نوشته شده است، تاييد کرد.

بر اساس بازرسي هايي که به عمل آمد، بن همام متهم به دريافت ميليون ها دلار از افراد مرتبط با قراردادهاي کنفدراسيون فوتبال آسيا و هزينه کردن ده ها هزار دلار براي مواردي مانند گذراندن ماه عسل، کارهاي دندانپزشکي، پيرايش مو و پرداخت نقدي به خانواده اش شده است.

همچنين وي متهم است مبالغي به مقام هاي فوتبال آسيا، آفريقا و کارائيب از جمله 250 هزار دلار به ''جک وارنر'' رييس پيشين فوتبال کارائيب پرداخت است.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

پنج شنبه 26 مرداد 1391  2:12 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها