ابراز تمايل مارادونا براي مربيگري در چين
ابراز تمايل مارادونا براي مربيگري در چين
اسطوره فوتبال آرژانتين از تمايلش براي کار کردن در چين صحبت کرده،اين درحالي است که مارادونا اخيرا از نيمکت مربيگري الوصل دوبي برکنار شده است .
|
|
|
ديگو ارماندو مارادونا سرمربي سابق تيم ملي آرژانتين و مربي اسبق باشگاه الوصل دوبي در صحبتهايي اعلام کرده که تمايل زيادي دارد تا هدايت يک باشگاه چيني را در دست بگيرد.
به گزارش گل اين درحالي است که ماه گذشته گل دات کام در گزارشي اعلام کرده بود که مذاکرات ميان مارادونا و يک تيم چيني که نامش فاش نشده ، آغاز شده است.
مارادونا، ستاره جام جهاني 1986 تا چندي پيش هدايت تيم الوصل دوبي را در دست داشت ولي در پي نتايج ضعيف تيمش، از اين سمت برکنار شد.
مارادونا بعد از ورود به پکن، براي يک سفر 8 روزه به قصد شرکت در رويدادهاي خيريه به خبرنگاران گفت:« دوست دارم در چين مربيگري کنم. دوست دارم تا در رشد و فوتبال جوانان چين نقش داشته باشم.»
طبق گزارش منتشره در روزنامه گاتزتا دلوسپورت،مديربرنامه هاي سرمربي اسبق آرژانتين در ماه هاي اخير با سران باشگاه هاي مختلف چيني مذاکره کرده اند. در صورتي که مارادونا مربيگري اش را در چين آغاز کند، گام در مسير برخي از بزرگان فوتبال دنيا مي گذارد.
سوپرليگ چين حالا ستاره هايي مثل ديديه دروگبا، سيدو کيتا و نيکلا آنلکا را در خود مي بيند و مربيان بزرگي مثل مارچلو ليپي و سرخيو باتيستا هم دراين ليگ مربيگري مي کنند.
|
آنروز .. تازه فهمیدم ..
در چه بلندایی آشیانه داشتم... وقتی از چشمهایت افتادم...
پنج شنبه 26 مرداد 1391 2:04 PM
تشکرات از این پست