0

هاجسون:کلورلي عالي بود

hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 42154

سه شيرها خيلي سريع انتقامشان را از ايتاليا گرفتند .درپايان اين ديدار هاجسون به تمجيد از تام کلورلي پرداخت .

روي هاجسون، سرمربي تيم ملي انگليس بعد از برد 1-2 تيمش مقابل ايتاليا در ديداري دوستانه به تمجيد از شاگردانش پرداخت . گلهاي فيل جگيه لکا و ژرامين دفو براي شکست دادن اتزوري کافي بود .

به نقل از گل اين درحالي بود که انگليس در رقابتهاي يورو2012 به دست ايتاليا از گردونه رقابتها خارج شده بود و حالا توانست انتقام آن شکست تلخ را بگيرد.

درپايان اين ديدار روي هاجسون سرمربي سه شيرها به آي.تي.وي گفت:« بحث سيستم بازي مطرح نيست و بحث بازيکنان مطرح است. فکر مي کنم که با سه بازيکن در خط مياني توانستيم به خوبي پاسکاري کرده و کنترل توپ را در دست بگيريم.بازيکنان تيم ما خيلي به شدت تلاش کردند و البته تلاش آنها در بازي 4شنبه شب تفاوتي با تلاش آنها در يورو نداشت. شايد تفاوت عمده در اينجا بود که در بازي دوستانه 4شنبه،با آرامش و خونسردي بيشتري بازي کرديم و خوش شانس بوديم که اندکي بهتر پاسکاري مي کرديم.»

هاجسون در ادامه صحبتهايش به اين نکته اشاره کرد که تيمش در مقايسه با رقابتهاي يورو تغيير زيادي داشته؛ و حالا مي خواهد بازيکنان جديدي را در عرصه بين المللي تست کند.

هاجسون دراين باره گفت:« من براي ديدن بازي بازيکنان جديد، به آنها فرصت مي دهم. شايد اگر همان بازيکناني که در يورو استفاده کرده بودم را در اين بازي استفاده مي کردم،نتيجه به نحو ديگري رقم مي خورد. اين فوق العاده است که به بازيکنان باکيفيت و بازيکنان تيم اصلي استراحت داد و بازيکنان جوان و جديد را که پيش از فرصت بازي کردن نيافته بودند را به کار گرفت. »

تام کلورلي در اين بازي، اولين بازي رسمي اش براي تيم بزرگسالان انگليس را برگزار کرد وهاجسون از بازي او کاملا راضي بود:« ما مي دانيم که تام کلورلي بازيکن خوبي است. فکر مي کنم که او بازيکن خيلي مهمي براي منچستر هم هست. خيلي بدشانس بوديم که زود او را از دست داديم و خوشحالم که او آماده از تيم بريتانيا بازگشته و خيلي خوب هم براي اين تيم بازي کرده.»

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

پنج شنبه 26 مرداد 1391  2:02 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها