0

حالا دیگه وقتشه دل نوشته ی منو بخونید

09303495228
09303495228
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8721

حالا دیگه وقتشه دل نوشته ی منو بخونید

• باور نمی کنید ! نباید هم باور کنید، چون تا حالا خیلی جدی گرفته نشدیم، چون تا حالا قدر خودمونو، تیممونو درست ندونستیم خوشبختانه با شکست الشباب به یک هشتم نهایی آسیا صعود کردیم ولی تو اوضاع و احوالی که تیم ماشاء ا... 4 تا 4 تا گل می خورد و بچه ها داشتن ظرفیت طرفداران رو زیاد می کردند! داشتم با خودم فکر می کردم چرا تیممون به این وضعیت افتاده .راستش بازی با الغرافه که رفته بودم ورزشگاه، از چند تاچیز خیلی حال کردم و از چند تا چیزم حسابی دلخورم.وقتی وارد ورزشگاه شدم و جمعیتو دیدم، به خودم افتخار کردم که طرفدار تیمی هستم که از صمیم قلب دوستش دارم و این همه هوادار داره ،آره چون اون روز ما رکورد تماشاچیامونو ، تو آسیا ارتقاء دادیم کم چیزی نیست به خدا!بابا قبلتر ها می گن اسم پرسپولیس میومده، تن حریف ها  می لرزیده ! جدی می گم، شوخی نمی کنم. اون موقع ها شرایط فرق می کرده  همه با تعصب و عشق بازی می کردن. الکی نبوده که پروین شد سلطان! چون خیلی وقتها به تنهایی برای همه سنگ صبور بوده و خودش کارها رو جمع و جور می کرده.حالا حرفام به درازا نکشه، خیلی هاش بمونه برای بعدولی یکی از اون چیزایی که خیلی بخاطرش ناراحتم . می دونید چی بود؟!گزارشAFC ، نود و شش هزار تماشاچی اومد ورزشگاه برای حمایت تیمش ولی ..... وقتی با محل عرضه فروش کار�%A

پنج شنبه 26 مرداد 1391  1:10 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها