0

درباره امام زمان (عج) بنویسید

flatrone1940
flatrone1940
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 323

پاسخ به: درباره امام زمان (عج) بنویسید (تاپیک ویژه)

یا امام زمان، سئوالی ساده دارم از حضورت

من آیا زنده ام وقت ظهورت؟

اگــــــر تـــــو آمـــــدی مـــــن رفـتــه بــودم

اســیـر سال و ماه و هفته بودم

دعـــایـــم کـــن دوبـــاره جـــان بـــگـیـرم

بــیــایــم در حــضور تو بمیرم

جمعه 27 مرداد 1391  10:56 AM
تشکرات از این پست
mehdi0014 nikbakht88 nargese_montazer siasport23 esteghlal_hamishe_gahraman
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 287351

سلامی دوباره

یکی از آرزوهای من همواره این بوده که به جمکران سفر کنم برای زیارت

ولی تا به این لحظه آقامون ما را نطلبیده

یعنی توفیق نیافته ام بروم

حتما در اولین فرصت خواهم رفت

از مولایم می خواهم من رو هم دعوت کنه

یا صاحب الزمان چشم انتظارم...

جمعه 27 مرداد 1391  1:07 PM
تشکرات از این پست
Nassersulduz nikbakht88 nargese_montazer flatrone1940 siasport23 esteghlal_hamishe_gahraman
architect0811
architect0811
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6050

نقل قول mehdi0014

4- آیا خوابی که به امام زمان ربط داشته باشد دیده اید؟ در صورت ممکن بیان کنید.

سلام

پرسیدن این سوال خیلی درست نیست چه بسا که خیلی از مراجع هم میگن اگر کسی در این مورد یعنی دیدن امام زمان (عج) در خواب چیزی رابیان کرد حرفهای شخص رو درست و جدی تلقی نکنید و از طرفی گفتن  این قبیل از خواب هارو برای کسی مطرح نکنید

جمعه 27 مرداد 1391  1:14 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014 nikbakht88 nargese_montazer siasport23 esteghlal_hamishe_gahraman
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

نقل قول architect0811

نقل قول mehdi0014

سلام

پرسیدن این سوال خیلی درست نیست چه بسا که خیلی از مراجع هم میگن اگر کسی در این مورد یعنی دیدن امام زمان (عج) در خواب چیزی رابیان کرد حرفهای شخص رو درست و جدی تلقی نکنید و از طرفی گفتن  این قبیل از خواب هارو برای کسی مطرح نکنید

سلام

آره حق با شماست

فکر نکنم کسی هم خوابی دیده باشد بیاد اینجا تعریف کند

این سوال را عوض می کنم

با تشکر از شما

جمعه 27 مرداد 1391  1:22 PM
تشکرات از این پست
Nassersulduz nikbakht88 architect0811 nargese_montazer siasport23 esteghlal_hamishe_gahraman
rozgare_bivafaeiha
rozgare_bivafaeiha
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 6

ازدلتنگي هايم چي بگم اقا ؟!!

مگر خودتون نميدونيد ؟!

مگه نمي بينيد بازهم شب شد

و بازهم چشم انتظارمن به راهت سفيد شد

آقا جان به من صبر يك هفته ديگر در انتظارماندنت را بده

وبراي دلتنگي هايم چاره اي بيانديش

جانم فدایت آقا

به من بیچاره هم نظری کن

کمکم کن ...

جمعه 27 مرداد 1391  1:55 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014 nikbakht88 architect0811 nargese_montazer flatrone1940 siasport23 esteghlal_hamishe_gahraman
Nassersulduz
Nassersulduz
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 2878

حضرت على ع از رسول خدا ص روايت نموده كه فرمود: ده چيز است كه پيش از ظهور به وقوع خواهد پيوست.

1ـ سفيانى ;

2 ـ دجّال ;

3 ـ دخان ;

4ـ دابّه ;

5 ـ خروج قائم ;

6 ـ طلوع خورشيد ازمغرب ;

7 ـ نزول عيسى ;

8 ـ خسوف در مشرق ;

9 ـ خسوف در جزيرة العرب ;

10 ـ آتشى كه از مركز عدن شعله مى كشد و مردم را به سوى بيابان محشر هدايت مى كند.

من در همه مراسمات براي امام زمان شركت ميكنم و براي ظهور هرچه سريعش دعا ميكنم

أَلْعِلْمُ ثَلاثَةٌ: أَلْفِقْهُ لِلاَْدْیانِ، وَ الطِّبُّ لِلاَْبْدانِ،وَ النَّحْوُ لِلِّسانِ. .

دانش سه قسم است: فقه براى دین، و پزشکى براى تن، و نحو براى زبان.

جمعه 27 مرداد 1391  2:18 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014 nikbakht88 nargese_montazer flatrone1940 siasport23 esteghlal_hamishe_gahraman
hoosianp2011
hoosianp2011
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1682

سلام علیکم 

در رابطه با انسان کامل نوشتن که هیچ حتی فکر کردن هم سخت است در فلسفه بحث از صادر اول بسیار فراوان است صادر اول به معنای این است که اولین چیزی که از ذات اقدس اله صادر شده است چیست ؟ محی الدین شیخ اکبر در فصوص می گوید اولین چیز صادر اول یعنی حقیقت محمدیه است و حقیقت محمدیه اشاره دارد به انسان کامل که با توجه به روایاتی از قبیل این که ائمه نور واحد هستند نتیجه می توان گرفت صحبحت از امام زمان صحبحت از فلسفه خلقت و مجرای خلقت است امام شناسی از رشته های بسیار پیچیده حوزه فلسفه و کلام می باشد به هر تقدیر پست خوبی بود اجرتان با صادر اول 

ایدکم الله

مدیر تالار مهدویت

مدیر تالار فلسفه و کلام

id l4i: hoosianp_rasekhoon

mail yahoo:  hoosianp@yahoo.com

ان الوصول الی الله سفر لا یدرک الی بامتطاء الیل 
رسیدن به لقاء پروردگار میسور نیست مگر با درک نشاهه شب

جمعه 27 مرداد 1391  2:27 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014 nikbakht88 nargese_montazer flatrone1940 siasport23 esteghlal_hamishe_gahraman
hoosianp2011
hoosianp2011
کاربر طلایی1

نقل قول architect0811

نقل قول mehdi0014

سلام

----------------------

سلام علیکم 

حکم قطعی عقلی این است که نه تنها خواب که حجیت آور نیست بلکه هر عملی که به قطعیت نرسیده اید را ذکر نکنید چه در خواب چه در بیداری ، در قرآن کریم آیه ایی است به عنوان

(وَلاَ تَقْفُ مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ إِنَّ السَّمْعَ وَالْبَصَرَ وَالْفُؤَادَ كُلُّ أُولـئِكَ كَانَ عَنْهُ مَسْؤُولاً) یعنی اینکه به غیر علم صحبحت نکنید و با قطعیت صحبحت کنید زیرا اعضا و جوارح شما از جمله چشم و دست و گوش مسئول هستند در قبال آنچه شما می گویید و می شنوید و انجام می دهید پس نتیجه می گیریم همیشه با علم صحبحت کنیم.

مدیر تالار مهدویت

مدیر تالار فلسفه و کلام

جمعه 27 مرداد 1391  2:33 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014 nikbakht88 architect0811 nargese_montazer flatrone1940 siasport23 esteghlal_hamishe_gahraman
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

نقل قول hoosianp2011

سلام علیکم 

در رابطه با انسان کامل نوشتن که هیچ حتی فکر کردن هم سخت است در فلسفه بحث از صادر اول بسیار فراوان است صادر اول به معنای این است که اولین چیزی که از ذات اقدس اله صادر شده است چیست ؟ محی الدین شیخ اکبر در فصوص می گوید اولین چیز صادر اول یعنی حقیقت محمدیه است و حقیقت محمدیه اشاره دارد به انسان کامل که با توجه به روایاتی از قبیل این که ائمه نور واحد هستند نتیجه می توان گرفت صحبحت از امام زمان صحبحت از فلسفه خلقت و مجرای خلقت است امام شناسی از رشته های بسیار پیچیده حوزه فلسفه و کلام می باشد به هر تقدیر پست خوبی بود اجرتان با صادر اول 

ایدکم الله

با سلام

با تشکر از حضورتان

با نظرتان موافق هستم

امیدوارم در ادامه حضورتان شما هم دلنوشته ای یا یکی از نه گزینه را پاسخ دهید.

التماس دعا

جمعه 27 مرداد 1391  2:34 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88 nargese_montazer flatrone1940 siasport23 esteghlal_hamishe_gahraman
hoosianp2011
hoosianp2011
کاربر طلایی1

سلام علیکم 

با توجه به اینکه دوره هایی را بنده در مرکز تخصصی مهدویت گذراندم و آشنایی اجمالی با ظواهر روایات بالحمد الله دارم روایاتی را با ذکر سند ذکر می کنم تا قلوب همه مومنین به دردآید. 

زیباترین روایت مهدوی از دیدگاه بنده :

سدیر صیرفی می گوید:

من، مفضل بن عمر، داود بن کثیر رقی، ابوبصیر و ابان بن تغلب بر مولایمان امام صادق علیه السلام وارد شدیم; پس آن حضرت را در حالی بس عجیب دیدیم که بر روی خاک نشسته بود و لباسی پشمین بر دوش انداخته و بسان مادری جوان مرده با سوز تمام می گریست; به گونه ای که آثار حزن و اندوه سراسر وجود مبارکش را فرا گرفته بود و اشک بر پهنای صورتش جاری بود و چنین می فرمود: «سیدی غیبتک نفت رقادی، وضیقت علی مهادی وابتزت منی راحة فؤادی . سیدی غیبتک اوصلت مصائبی بفجایع الابد وفقد الواحد بعد الواحد بفناء الجمع والعدد فما احس بدمعة ترقا من عینی وانین یقشا من صدری * ; سرور من! غیبت تو خواب از دیدگانم ربوده، خاطرم را پریشان ساخته، آرامش دلم را از من سلب نموده است . سرور من! غیبت تو مصیبتهای مرا به مصیبتهای دردناک همیشگی متصل ساخته و از دست دادن [یاران] ; یکی بعد از دیگری را به نابودی اجتماعات و افراد کشانده است . [بلاها و سختیها، رنجها و اندوهها آنچنان بر دلم سنگینی می کند که] دیگر اشک دیده و فریادهای سینه ام را احساس نمی کنم .»

همان جلد پنچاه و یک صفحه 219

شیخ طوسی، کتاب الغیبة، مؤسسة المعارف الاسلامیة، ص 167

راويان اين روايت مثل مفضل بن عمر و ابان بن تغلب از بزرگان راويان اهل بيت هستند و اين مفضل بن عمر همان كسي است كه توحيد مفضل را امام صادق به

ايشان تعليم كرد.

مدیر تالار مهدویت

مدیر تالار فلسفه و کلام

جمعه 27 مرداد 1391  2:49 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88 mehdi0014 nargese_montazer flatrone1940 siasport23 esteghlal_hamishe_gahraman
hoosianp2011
hoosianp2011
کاربر طلایی1

مهدى برگزیده خداست :
على بن هلال از پدرش روایت نموده که گفت در مرض پیامبر (ص) ، حضورش شرفیاب شدم ، دیدم فاطمه (س) در بالین پدرش نشسته و اشک مى ریزد چون صداى گریه اش بلند شد، پیامبر سر برداشت و فرمود:
فاطمه جان ! چرا گریه مى کنى ؟
عرض کرد: مى ترسم بعد ازشما احترام ما از دست برود ؟
فرمود : عزیزم ، مگر نمى دانى که خداوند به اعل زمین نگاه کرد و پدرت را از میان آنان برگزید، سپس نظر کرد و شوهرت را انتخاب کرد، و به من وحى فرمود که تو را به او تزویج کنم ؟
دخترم ! ما اهل بیتى هستیم که خداوند عزوجل هفت فضیلت به ما عطا فرموده که به هیچ کس قبل و بعد ازما عطا نفرموده است، و آن این که :
من خاتم پیامبران نزد خدا و بهترین آنها و محبوبترین بندگان مى باشم و با این امتیازات پدر تو مى باشم، جانشین من بهترین جانشینان پیغمبران و محبوبترین آنها نزد خداست، و او شوهر تو است شهید ما بهترین شهداء و محبوبترین آنان نزد خداوند است و او حمزه بن عبدالمطلب عموى پدر و شوهرت مى باشد، جعفربن ابیطالب که با دو بال در بهشت با فرشتگان پرواز مى کند پسر عموى پدرت و برادر شوهرت از ما است ، در سبط این امت که حسن و حسین دو فرزند تو و دو آقاى اهل بهشت مى باشند از ماست، و به خدا قسم که پدرشان افضل از آنهاست.
یا فاطمة و الذى بعثنى بالحق ان منهما مهدى هذه الامة اذا صارت الدنیا هرجاً و مرجاًًً و تظاهرت الفتن و انقطعت السبل و اغار بعضهم على بعض فلا کبیر یرحم صغیراً و لا صغیر یوقر کبیراً فیبعث الله عند ذلک منهما من یفتح حصون الضالة و قلوباً غلفاً یوم بالدین فى آخر الزمان کما قمت به فى آخر الزمان و یملاء الارض عدلاً کما ملئت جوراً .
اى فاطمه ! به خداوندى که مرا به راستى برانگیخته ، مهدى این امت نیز از ایشان مى باشد، موقعى که دنیا هرج و مرج شود و آشوبها پدید آید و راهها مسدود گردد و اموال یکدیگر را به غارت برند، نه بزرگتر به کوچکتر رحم کند و نه کوچکتر احترام بزرگتر را نگاه دارد، خداوند کسى را برانگیزد که قلعه هاى ضلالت و دلهاى قفل زده را بگشاید و اساس دین را در آخر الزمان استوار سازد، چنان که من در آخر الزمان پایدار گردم و زمین را پراز عدل نماید چنان که از ظلم پر شده باشد....

مدیر تالار مهدویت

مدیر تالار فلسفه و کلام

جمعه 27 مرداد 1391  2:51 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88 mehdi0014 nargese_montazer flatrone1940 esteghlal_hamishe_gahraman
qodrat
qodrat
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 12046

آقای من

به من بفهمون که بدونم باید خودمو برات اماده کنم تا بیایی و تا من حرکت نکنم به سمت تو ، تو خودتو نشون نمی دی.

شما ، تو جم هستی اما منتظری، منتظر چی؟

منتظری تا من

با ظلم مبارزه کنم.

اجازه ندم حق کسی خورده بشه

کنار مظلوم باشم.

....

مولای من

مثل همیشه که برامون دعا می کنی بازم دعا کن بیشتر دعا کن .

الان بیشتر از همیشه به دعات نیاز داریم

که اگه نباشه دعات ......

دعا کن که وظیفه هایی که به دوشمونو به نحو احسن انجام بدیم.

به من توفیق بده بفهمم که انتظار تو تنها با قول نیست با فعل هم هست و نباید بشینم تا بیایی باید حرکت کنم.حتی اگر این حرکت برام گرون تموم بشه.

برامون دعا کن

جمعه 27 مرداد 1391  4:04 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88 mehdi0014 architect0811 nargese_montazer flatrone1940 siasport23 esteghlal_hamishe_gahraman
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

سند بسیار محکم در مورد دعای عهد:

یکی از ادعیه ای که درباره امام زمام (عج) بسیار تاکید شده، دعای عهد است که توسط امام صادق و امام باقر (علیهما السلام) روایت

شده است. این دعا از دعاهای معروف و معتبر شیعه است و در کتاب های معتبر دعا مانند مفاتیح الجنان و کتاب های دیگر ذکر شده است .
در روایات آمده است که هر کس چهل صبح این عهد را بخواند از یاران حضرت مهدی علیه السلام قرار می گیرد، اگر پیش از ظهور آن حضرت

بمیرد خداوند او را از قبر بیرون آورده تا در خدمت آن حضرت باشد و حق تعالی به هر کلمه آن، هزار حسنه کرامت می فرماید و هزار گناه را

زائل می کند.

بزرگان فرموده اند: مستحب است این دعا هر روز پیش از نماز صبح خوانده شود.

امام باقر علیه السلام می فرمایند: هر کس در طول عمر خود یک بار این دعای شریف را بخواند نام او در صحیفه بندگان مکتوب می شود و

حضرت قائم هنگام ندا می فرماید... . (بحارالانوار، ج 95، ص 337).

دوستان حتما این دعا را حتی اگر یکبار هم شده بخوانید.

التماس دعا

جمعه 27 مرداد 1391  6:02 PM
تشکرات از این پست
architect0811 nargese_montazer flatrone1940 nikbakht88 siasport23 esteghlal_hamishe_gahraman
ayeneh
ayeneh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2761

البته دل نوشته امام زمان داشتیم که مسابقه هم بود ولی جوابش را راسخون نداد وضمنا اصل تاپیک  ......خدا میداند چه شد

ولی به مولایم میگویم آقا جان سلام گرم مارا بپذیر .آقا دلمان برایت پرمیزند به ما هم سر بزن که رعیت تو بدون دست نوازشگر مولایش مرده است

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم و العن اعدائهم

جمعه 27 مرداد 1391  6:11 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014 nargese_montazer flatrone1940 nikbakht88 siasport23 esteghlal_hamishe_gahraman
architect0811
architect0811
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6050

نقل قول mehdi0014

یکی از ادعیه ای که درباره امام زمام (عج) بسیار تاکید شده، دعای عهد است که توسط امام صادق و امام باقر (علیهما السلام) روایت شده است.

دوستان حتما این دعا را حتی اگر یکبار هم شده بخوانید.

دانلود و پخش/ دعای عهد امام زمان عجل الله تعالی فرجه (تصویری)

اینم چون خیلی دلنشینه واستون گذاشتم

دانلود و پخش/ صلوات خاصه امیرالمومنین(علیه السلام)/صوتی و تصویری

جمعه 27 مرداد 1391  7:29 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014 nargese_montazer flatrone1940 nikbakht88 siasport23 esteghlal_hamishe_gahraman
دسترسی سریع به انجمن ها