انتخاب دستيارپرسپوليس بعد از بازي داماش
درخشان:
انتخاب دستيارپرسپوليس بعد از بازي داماش
عضوکميته فني باشگاه پرسپوليس، گفت:دستيارايراني سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس پس از بازي با داماش مشخص خواهد شد.
|
|
|
حميد درخشان به ايرنا، گفت: قرار است از سوي مسئولان باشگاه چند گزينه به کميته فني معرفي شوند و پس از بحث و گفت و گو بهترين نفر را انتخاب کنيم.
وي ادامه داد: گزينه حايگزيني عاشوري پس از بازي داماش انتخاب خواهد شد و به حضور يک مربي ايراني در کادرفني تاکيد داريم.
عضوکميته فني باشگاه پرسپوليس گفت: هيچ اسمي از گزينه هاي مدنظر تا پايان ديدار با داماش نخواهيم برد و تمام اسامي مطرح شده رايزني رسانه ها است.
وي با اشاره به قبول نکردن پيشنهاد مربيگري در پرسپوليس، تصريح کرد: اين پيشنهاد به من داده شد اما نپذيرفتم و مي خواهم جا براي پيشکسوتان ديگر باز باشد.
وي در خصوص ديدار با داماش گيلان، اظهار داشت: شرايط تيم بسيار خوب است و اطمينان دارم مي توانيم با قدرت پس از بازگشت ملي پوشان حريف خود را از پيش رو برداريم.
درخشان خاطرنشان کرد: در صورتي که اين بازي را با موفقيت پشت سر بگذاريم مي توانيم با روحيه بالا به مصاف استقلال برويم. حميد درخشان روز چهارشنبه به ايرنا، گفت: قرار است از سوي مسئولان باشگاه چند گزينه به کميته فني معرفي شوند و پس از بحث و گفت و گو بهترين نفر را انتخاب کنيم.
وي ادامه داد: گزينه حايگزيني عاشوري پس از بازي داماش انتخاب خواهد شد و به حضور يک مربي ايراني در کادرفني تاکيد داريم.
عضوکميته فني باشگاه پرسپوليس گفت: هيچ اسمي از گزينه هاي مدنظر تا پايان ديدار با داماش نخواهيم برد و تمام اسامي مطرح شده رايزني رسانه ها است.
وي با اشاره به قبول نکردن پيشنهاد مربيگري در پرسپوليس، تصريح کرد: اين پيشنهاد به من داده شد اما نپذيرفتم و مي خواهم جا براي پيشکسوتان ديگر باز باشد.
وي در خصوص ديدار با داماش گيلان، اظهار داشت: شرايط تيم بسيار خوب است و اطمينان دارم مي توانيم با قدرت پس از بازگشت ملي پوشان حريف خود را از پيش رو برداريم.
درخشان خاطرنشان کرد: در صورتي که اين بازي را با موفقيت پشت سر بگذاريم مي توانيم با روحيه بالا به مصاف استقلال برويم.
|
پنج شنبه 26 مرداد 1391 5:01 AM
تشکرات از این پست