فرکي:فولاد بازي ساده اي مقابل مس ندارد
سرمربي تيم فولاد خوزستان گفت: مس تيم بسيار خوبي است و بر خلاف جايگاهي که در جدول دلرد به مراتب از شايستگي بالاتري برخوردار است به همين دليل نبايد فکر کنيم که بازي ساده اي در برابر اين تيم داريم.
|
|
|
حسين فرکي در گفتگو با خبرنگار مهر پيش از ديدار مقابل مس کرمان در هفته چهارم رقابت هاي ليگ برتر اظهار کرد: اگر بخواهيم نگاهمان به بالاي جدول باشد بايد حداقل ديدارهاي خانگي خود را با برد پشت سر بگذاريم و نبايد فرصتهاي لازم را از دست بدهيم.
وي بيان کرد: تيمهايي که از موقعيت خوبي در جدول برخوردار نيستند قطعا به فکر قرار گرفتن در رده هاي بالاتر هستند بنابراين بايد گفت که بازي ساده اي در مقابل مس نخواهيم داشت.
سرمربي تيم فولاد خوزستان با اشاره به اينکه نتايجي که مس تا کنون کسب کرده ملاک واقعي اين تيم نيست، افزود: با توجه به اينکه مي دانيم مس تيمي بسيار خوب و از کادر فني شايسته اي برخوردار است تمام تلاشمان بر اين است که سه امتياز خانگي اين ديدار را از آن خود کنيم.
وي گفت: شرايط تيم فولاد و هماهنگي بين بازيکنان آن نسبت به گذشته بهتر شده ولي هنوز آن چيزي که خودم انتظار دارم انجام نشده به همين دليل تمام تلاشمان بر اين است که بتوانيم شرايط لازم را در تيم به وجود آوريم ضمن اينکه تا حدودي مصدوميتهاي بازيکنان اين فرصت را از ما گرفته ولي اميدواريم که در سه چهار هفته آينده شرايط تيم بهتر شود.
فرکي افزود: فکر مي کنم که بعضي از بازيکنان فولاد استحقاق پوشيدن پيراهن تيم ملي را دارند هر چند که نظر کادر فني تيم ملي است و ما احترام مي گذاريم. تمام تلاشمان بر اين است که بتوانيم حق بچه ها را از فوتبال بگيريم بنابراين از کادر فني تيم ملي درخواست داريم به همه تيمها توجه اي ويژه داشته و از نزديک کيفيت کار بازيکنان را مورد ارزيابي قرار دهندتا حق کسي ضايع نشود.
بازي دو تيم فوتبال فولاد خوزستان و مس کرمان ساعت 22 روز جمعه هفته جاري در ورزشگاه تختي اهواز برگزار مي شود
|
پنج شنبه 26 مرداد 1391 4:59 AM
تشکرات از این پست