0

سنگ سان جان

 
sajad2007
sajad2007
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 9109
محل سکونت : رفسنجان

سنگ سان جان

 

سنگ سان جان(ماهی سرخ شده)
سنگ سان................نیم کیلو
تخم مرغ.................2عدد
نمک و ادویه............به میزان دلخواه
اردگندم......................نصف پیمانه
روغن زیتون............به مقدار خیلی کم

طرز تهیه
ابتدا سنگ سان را برش زده و به قطعات نازک در اورده تخم مرغ ها را داخل ظرفی شکسته مقداری نمک و ادویه به ان افزوده و خوب هم بزنید.
بعد تابه را روی شعله گذاشته مقدار کمی روغن زیتون در ان می ریزیم و می گذاریم که کمی داغ شود. در ظرفی دیگر مقداری ارد گندم می ریزیم و ابتدا سنگ سان های نازک را در ارد زده بعد یکی یکی انها را در ظرف تخم مرغ زده(طوری که خیلی اغشته به تخم مرغ نشود)و یکی یکی داخل تابه می اندازیم به مدت 3 تا 4 دقیقه مرتب زیر و رو می کنیم. حال غذای شما اماده است بفرمایید نوش جان

اطلاعات لازم:
جان: سرخ کردن
سنگ سان:ماهی

پنج شنبه 26 مرداد 1391  3:34 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها