مواد لازم
رشته کره ای یک بسته
گوشت گاو 150 گرم
اسفناج يك دسته
هويج متوسط 1 عدد
پياز متوسط 1 عدد
قارچ 1 بسته
سير چند حبه
پيازچه 8 عدد
سس سويا ، روغن كنجد ، شكر ، فلفل به ميزان لازم
كنجد پوست كنده 1 ليوان
طرز تهيه
قارچ را به صورت خلال خورد كنيد. هويج را به صورت خلال هاي 5 سانتي خورد كنيد.پيازچه ها را با ساقه به صورت تكه هاي 8 سانتي خورد كنيد.پياز را خلال كنيد.گوشت گاو را به صورت نوارهاي باريك خلال كنيد
پس از اينكه مواد بالا را به شكلي كه گفته شد خورد كرديد حالا رشته کره ای را داخل آب جوش ريخته و حدود 3 دقيقه بگذاريد روي اجاق تا رشته ها نرم شود آنگاه آبكش كرده و داخل يك كاسه بزرگ بريزيد به ميزان سليقه ي خود مقداري سس سويا و روغن كنجد اضافه كنيد و هم بزنيد.
نكته: در خلال پخت رشته کر ه ای گاهی با دست تست كنيد اگر نرم شده از روي اجاق برداريد تا له نشود
اسفناج ها را داخل آبجوش ريخته و بگذاريد براي 1 دقيقه هم بزنيد تا به آرامي پخته شود سپس آبكش كرده و و در آب سرد بيندازيد و دوباره آبكش كنيد و بعد كاملا آبش را خارج كنيد و به صورت قطعات 5 سانتي برش دهيد.
نصف پيمانه سس سويا و نصف پيمانه روغن كنجد را با هم مخلوط كرده و در كاسه اي جدا بگذاريد.
هويج ها را هم در تاوه تفت دهيد و جدا بگذاريد.
پياز را هم تفت داده تا طلايي شود سپس به ظرف هويج اضافه كنيد.
قارچ ها را نيز تفت داده و سپس به ظرف هويج و پياز اضافه كنيد.
پيازچه ها را هم تفت داده و به ظرف هويج اضافه كنيد.
گوشت گاو را در تاوه ريخته و خوب به هم بزنيد تا خوب پخته شود سپس سير و قدري سس سويا اضافه كنيد و خوب به هم بزنيد شكر را هم اضافه كنيد و مجددا به هم بزنيد و پس از پخته شدن به ظرف هويج اضافه كنيد حالا مخلوط سس سويا و روغن كنجد را هم اضافه كنيد و مواد حاصله را خوب مخلوط كنيد.
در اخر رشته و دانه هاي كنجد را اضافه كرده و نوش جان كنيد.