مواد لازم :
ماهي 120 گرم
جلبك دريايي 120 گرم
پياز سبز خرد شده 4 عدد
آب ليموترش 2 قاشق سوپخوري
ترب 1 قاشق سوپخوري
خردل 0.125 قاشق مرباخوري
طرز تهيه :
خردل را مي توان بصورت خمير ( سس ) يا پودر تهيه كرده و با افزودن آب به پودر آن خمير خردل را درست نمود و از هريك به دلخواه خود استفاده كنيد , ورقهاي جلبك را كمي تفت دهيد , اين عمل را مي توانيد با نگه داشتن ورقه ها با انبرك روي شعله گاز با كباب پز بمدت 1 الي 2 دقيقه انجام دهيد , دو زرف را بايد تفت دهيد تا ورقه هاي جلبك ترد شوند , بهترين و ساده ترين روش اين مي باشد كه ورقه ها بمدت 2 الي 1 دقيقه در فر با حرارت متوسط قرار دهيد تا ترد شوند كه در اين روش نيازي نيست ورقه ها را برگردانيد
در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين غذا براي 4 تا 6 نفر کافيست
طرز تهيه مواد داخل رولت :
خيار را در امتداد طول آن از وسط نصف كرده و دانه هاي آن را جدا كنيد و بصورت خلالهاي باريكي خرد كنيد . برگهاي اسفناج را در آبجوش بپزيد و بلافاصله آبكش كنيد و بين دستمال تميزي قرار داده و فشار دهيد تا آب آنها كاملا گرفته شود . گوشت را به رشته هاي باريكي خرد كنيد . تخم مرغ , شكر و نمك را در كاسه اي با چنگال بهم بزنيد و در ماهيتابه چربي روي شعله متوسط بپزيد تا سفت شده و شكل بگيرد , سپس از روي گاز برداشته و صبر كنيد تا خنك شود و بصورت رشته هاي دراز و باريكي خرد كنيد .
رولت ماهي را طي دو مرحله درست كنيد :
مرحله 1 :
فيله ماهي را تميز كرده و بشوئيد و آن را روي تخته پهن كنيد , با چاقوي تيزي در امتداد طول ماهي شيارهاي كوچكي روي آن بزنيد و مراقب باشيد كه از هم باز نشود .
مرحله 2 :
ورقه هاي جلبك را تفت دهيد , فيله ماهي را برگردانده بطوريكه طرفي را كه شيار زديد سمت پايين قرار گيرد , يك ورقه جلبك را روي ماهي گذاشته و برگردانيد و هم اندازه فيله ماهي با قيچي ببريد .
مرحله 3 :
مجددا آن را برگردانيد بطوريكه فيله ماهي طرف زير قرار گيرد , پيازچه ها را هم اندازه طول فيله ماهي خرد كرده سپس به رشته هاي باريكي ببريد , نيمي از پيازچه ها را در يك رديف طرف لبه بلند ماهي قرار دهيد
مرحله 4 :
ماهي را محكم اطراف پيازچه ها بپيچيد , اين كار را با باقي فيله ماهي , ورقه هاي جلبك و پيازچه ها تكرار كنيد . رولتها را طوريكه درز آنها بطرف پايين باشد نگه داشته و بصورت برشهاي حلقوي يك سانتي متري ببريد و در ظرف بزرگي قرار دهيد , آبليمو را روي رولتها پخش كنيد و روي آنها را پوشانده و بمدت چند ساعت در يخچال بگذاريد تا ماهي ترد و نرم شود
در اين مدت چنيدن بار با قاشق روي ماهيهيا آبليمو بريزيد , رولتهاي ماهي را با ترب سفيد رنده شده سرو نموده و روي آنها را با سس خردل تزئين كنيد .