مواد لازم :
پودر ماهي 20 گرم
آب 6 فنجان
پياز سبز 2 عدد
سس سويا 0.25 فنجان
پنير سويا 300 گرم
صدف خوراكي 6 عدد
قارچ 3 عدد
طرز تهيه :
ماهيتابه مخصوص اين غذا را مي توانيد از بعضي فروشگاههاي مخصوص لوازم خارجي تهيه نموده يا اينكه از ماهيتابه برقي بجاي آن استفاده كنيد , براي ميهمانان مي توانيد اين غذا را بصورت تك نفره سرو نماييد و براي هر نفر يك كاسه تخم مرغ جداگانه بگذاريد و مواد را داغ قبل از خوردن در آن فرو كنيد . سوكياكي را با برنج سرو نماييد , استيك را قبل از برش زدن مدت كوتاهي در فريزر قرار دهيد .
گوشت را به قطعات نازك خرد كنيد , روي قارچها آب و درب آن را گذاشته و بمدت 20 دقيقه كنار بگذاريد خيس بخورند سپس آبكش كرده و ساقه آنها را جدا كنيد , يك قاشق غذا خوري روغن را در ماهيتابه گرم كنيد , يك چهارم گوشتها را روي شعله زياد در ان سرخ كرده , يك چهارم قارچها , سبزيجات , پنير و رشته فرنگي را افزوده بهم بزنيد تا نرم شوند سپس يك چهارم سس را روي آن پخش كنيد و سرو نماييد , اين عمل را با باقي مواد نيز تكرار كنيد
در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين غذا براي 4 تا 6 نفر کافيست
طرز تهيه سس :
نصف فنجان سس سويا , يك فنجان آب داغ , يك قاشق غذا خوري شكر , يك قاشق غذا خوري آبليمو , مقداري ادويه و 10 گرم پودر ماهي را با هم مخلوط كنيد , بهم بزنيد تا شكر حل شود سپس آن را بجوشانيد , سس حاضر است