مواد لازم :
برنج 2 فنجان
شكر 30 گرم
جعفري ساطوري شده قدري
برگ مريم گلي قدري
گوشت گوسفند 250 گرم
كشمش 60 گرم
بادام 60 گرم
آب گوشت 4 فنجان
فلفل سياه 1 قاشق مرباخوري
فلفل هندي 1 قاشق مرباخوري
ادويه 0.5 قاشق مرباخوري
پياز 3 عدد
طرز تهيه :
پيه را در قابلمه آب نموده گوشت گوسفند را قطعه قطعه کرده سرخش کنيد ، سپس گوشت را از قابلمه بر داشته پياز خرد شده را در آن ريخته آنرا هم کمي در همان پيه ، سرخ کرده و مغز بادام کوبيده و برنج را در آن ريخته مدت پنج دقيقه مخلوط فوق را بپزيد و در طول اين مدت مرتب همش بزنيد ، سپس ادويه جات ، مويز ، گوجه فرنگي خرد شده و آب با اندازه کافي ريخته و همش بزنيد و روي آتش ملايم بپزيد .
همينکه آب کاملا بمخلوط فوق جذب گرديد ، گوشت گوسفند و مقداري مريم گلي و جعفري در آن ريخته و در يک محل گرم مدت 17 الي 20 دقيقه بگذاريد .