0

هومز لبنانی

 
sajad2007
sajad2007
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 9109
محل سکونت : رفسنجان

هومز لبنانی

مواد لازم برای 6 نفر:
نخود=500گرم
روغن کنجد=1لیوان
سیر=1بوته
نمک=بقدر کافی
لیمو ترش=2عدد
زیتون سیاه=مقداری
پاپریکا(یا فلفل قرمز کوبیده)=2/1 قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
نخود را چند ساعت قبل خیس کرده،پوست می گیریم. اگر فرصت نبود،ابتدا نخود را پخته،بعد پوست آنرا می گیریم. در هر حال نخود پوست گرفته را با مقداری آب و یک بوته سیر پوست کنده و نصف قاشق نمک کاملا می پزیم و بلافاصله از چرخ مخصوص پوره رد می کنیم. نخود باید طوری پخته باشد که پس از چرخ کردن، هیچ زبری نداشته باشد. روغن کنجد را کم کم داخل پوره نخود می ریزیم و به هم می زنیم تا روغن کاملا جذب نخود شود. آب یک عدد لیمو را می گیریم و با پوره مخلوط می کنیم. مخلوط را می چشیم و نمک آن را اندازه می کنیم. هومز بدست آمده را در یک ظرف گود بلورین می ریزیم، رویش را با پشت قاشق صاف می کنیم و فلفل قرمز را روی آن می پاشیم. یک دانه لیموی دیگر را حلقه حلقه می بریم. با این حلقه ها و مقداری زیتون سیاه روی هومز را تزئین می کنیم. بقیه زیتونها را در ظرف جداگانه ای می ریزیم و سر میز می بریم.

پنج شنبه 26 مرداد 1391  3:26 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها